Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#103 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
ne günlerdi sene "2000"
BenchMark
Bu nick name işyerinde chat salgını başlarken ben ne olsam ben ne olsam diye yanık yanık gezinirken.. aklını otomobil siteleri ile birlikte meze edip yemiş bir arkadaşımın da BenchMarking testlerinden bahsetmesiyle bir diğer arkadaşımında hah işte buldum nidasıyla bana yönelmesi sonucu hey durun ne oluyor orada dememe kalmadan bana yakıştırılan nick name'dir... Ha bu arada memnun muyum ? evet itiraf ediyorum memnunum. ![]()
|
|
|
#104 (permalink) | |
|
Alıntı:
Not: Hani bir tane yaşlı bir kızılderili fotografı var ya yanında tüfek ileçekilmiş işte o Geronimo
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
coştu deli gönül, submit ister...
bu 4. veya 5. mesajım 1 saat içinde. neyse.
ben bu nick-i şahane'yi yeğenimin şuruplarının üzerinde biraz daha farklı bir şekilde yine o ilacın ismi olarak görmüştüm bundan bir süre önce. Orada yazan şekli " CodLive" idi. Süper cinim ya hemen atladım, sabahtan akşama kadar takılıyoruz işte ofis ev modu yiyoruz beyne radyasyonu, süper bir coder diilim, hatta coderlığı da sevmem ama hayatımız code ne de olsa ekledim onların arasına bir "e" oldu codelive. O an verdim kararımı süper oldu. "Ben yaptım güzel oldu" derler ya tam o ukalalıkta işte. benimkininde kısa hikayesi budur. (masal gibi anlattık gerçi ama neyse artık. Submit ister deli gönül.) |
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
|
Geç oldu ama yaziym.
Nickimin anlamı cok geniş ve baya bi anlamı var sırayla yazim 1) Kıpırdamadan, Hareketsiz 2) Sessiz, durgun 3) Rüzgarsız, esintisiz 4) Dalgasız 5) Köpüksüz, gazsız 6) hala 7) yine de , buna rağmen 8) yatıştırmak, sakinleştirmek, susturmak 9) sessizlik, sakinlik 10) imbik İngilizcede StiLL temel amaçla bakıldıgında "hala" mantıgıyla kullanılır. ama ben içlerinden 2 tanesini seçtim. Cansız ve hareketsiz. Sebebi ise bi imajı düşündüğünüzde Cansız ve hareketsizdir. Fakat bu imajın içeriği bi sanat gözüyle bakılabilicek derece de ise resim çok şey anlatıp ifade eder ama hareketsiz ve cansızdır. Yani kısacası Manevi bi oluşum bi kıpırdama yada iç güdü artık siz ne olarak adlandırıyosanız. İşte sebep bu. Cansızlık maddi olabilir ama oluşturduğu fikirler Cansızlığın yada hareketsizliğin çok dışına çıkıyo. Ve bu tür bağdaştırmalar çok hoşuma gidiyo ayrıca nick cok sempatik bi tarz da. Yani hoşuam gidiyo Bukadarı yeterli heralde |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!