Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#133 (permalink) |
|
ama söyle bir olay var ki, son bir seneden beri hala daha mesaj alan tek konu durumunda. hem "deneme"den 50 mesaj silip bunu da birinci konuma getirebiliriz, degil mi
![]()
|
|
|
|
#134 (permalink) |
|
biraz da ben yardım edeyim.
adım ve soyadımdan oluışuyor ![]() önceden darkcrow idi:crow filminden ve brandon lee'nin makyajından etkilenmem sonucu meydana gelmiş bir nickname idi o da.
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
1.enokesk : adımın kısaltılmışı = eno
soyadımın kısaltılmışı = kesk 2. jieadore : bu eski nickim. bunu yatakta tam uykuya dalıyordumki biri kullagıma fısıldadı. ve kalktım hemen bi yere not ettim. bazen E.J 'de kullanırım enokesk+jieadore= E.J karizma bişi oluyor hoş ![]()
|
|
|
#138 (permalink) |
|
Bildiğiniz yaNSIma...
Yaklaşık 6 senedir bu nickle dolanır dururum. ayarsi olayına ilk girdiğimde aldım, alış o alış zz_Top ve Ac/Dc' yi de kullandığım zamanlar oldu. İl bir sene "Neyin yansıması?" sorusuna uzun uzun cevap vermekle geçti. Sonraları tahammülüm kalmadı cevabı kısalttım. "Herşey bir yansımadır" ![]() |
|
|
|
|
|
|
#139 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
imzadan belli oluyor sanırım.. bi daha yazayım buraya, günün birinde belki bişi olur, değiştiririm.
Alıntı:
Kalabalık bir ortamdasınız her zaman, arkadaşlarınız yanınızda. Kimbilir belki okulun popülerlerindensiniz. Çevrenizdeki onca kalabalık arasında ise aslında yanlızsınızdır (ve bunu farkedense yoktur) // yok yok o kadar karamsar olmayın okuyunca, ben alıştım ![]() |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop |