Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#151 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Yazmıyacaktım ama dayanamadım.Bu benim nickim yani murathan benim içimdeki diğer ben :=)
İnternet hayatıma girdiğinden beri içimden çıkmadı ![]() Aslında internetle alakalı işlerde yani reeldede beni murathan olarak bilir çoğu insan.Yada ismimin başına "internet" takısını getirirler öyle bir durum var işte... Sanırım ben çift kişilikliyim murathan sanal bir durum yada bilmiyorum işte kimliğimi kaybettim hükümsüzdür ![]() Mesaj Murathan tarafından 14.11.2002 (23:01) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#152 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
Saint filmini izledim ben niye aziz olmuyorum dedim. Baktım sadece aziz hafif kalıyor. Başınada lord ekledim oldum azizlerin efendisi. Ne aziz adamım yahu !
|
|
|
#153 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
dragonlance serisinin haylaz, patavatsız, korkusuz, dilinin kemiği olmayan, meraklı, doğuştan hırsız, sevimli, bi o kadar da çekilmez şirin kender'i.
|
|
|
#155 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
cruel hoşuma gitti. ama pek çok aynı nicki kullanan kişi olduğundan birde soyad eklemek, nicki özel kılmak istedim. anlamı acımasız darbe yada zalim vuruş gibi birşey oluyor
![]() Mesaj cruelstroke tarafından 19.07.2005 (14:39) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#156 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
gercekte nickim no christ requires . buraya sıgmadı diye kullanamadım anlamı onemli degil hosuma gitmişti bi şarkı sozuydu ama unuttum hangisi . .
icetin de ismimin bas harfi ile soyadım
|
|
|
#157 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
ökmen benim soyadım. interneti kesfettiğim 5 seneden beri anlamını arıyorum. Ama bilmiyorum. Bunu kullanıyorum ki internette ökmen soyadında biri görürde senkimsin der diye. ozaman sorarım anlamını...
|
|
|
#158 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
dwd
Bi çizgi film karakterinin ilk harfleri uzun yillar bunu kullandım ve kimse ne olduğunu anlayamadı. ![]() DeLi_aLi BeLLi zaten ![]() NoNeeD Anlamı gereksiz. Bir ara internette çok fazla kişi ile görüşüyordum ve görüşmek istediğim kişilere de vakit ayıramıyordum. Kendimi bi nevi soyutlama eylemi oldu işte. eNFoRCeR Zorlayıcı. Definition tanımlama. . . .
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son |