|
|
#161 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
Alıntı:
nick değiştirmek için adminemi başvurmak gerekiyor?!
|
|
|
|
#163 (permalink) |
|
Maniac_Mert
1996 dan 2 ay oncesine kadar kullandığım nick'ti.Daha sonra cs tipi oyunlarda maniac'ların çogalması için bırakma kararı aldım ama herzaman bende ozel bir yeri vardır .. Anlamı manyak mert Guru Bunu iki hafta kadar kullandım. Anlamı ingilizcede uzakdoğuda mürşit demek mürşit:doğru yolu gösteren Guru nanak die bir adamvar sikh dininin kurucusu hinduizm ile müslümanlık karışımı bir din bu adamdan sonra gelenler Guru deniyo(havari ogretmen) hiGS Higs:atom altı parçacıklarının en küçüğüne verilen isim Ayrıcada koyu bir gs'li olarak meraba galatasaray manasınada gelebilir. GuTaV Bunu cs oynarken ve bazı forumlarda kullanıyorum.Hem Soyadım hemde için ua geçiyo ultraslan ![]() Megu sadece maillerimde kullanıyorum adım ve soyadım baş iki harfi. Amma çok nickim varmış bee :O
|
|
|
|
#164 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ben nickimi ifade edebilecek pek mantıklı bişi bulamadım küçükken çizdiğim hayali kahramanlarım vardı tımarhaneden kaçıp bir müzik grubu oluşturuyolardı ......megazebani oldu (hala kullanıyorum ) sonra bazı hatırlayamadığım evrelerden geçip zuppese dönüştü ama zuppes derken kesinlikle zuppeler anlamında bişi anlatmaya çalışmıyorum .küçüklükten beri kullanıyorum tüm dostlarım beni öyle tanıyor çok baskı falan olursa megazebaniye geri dönerimm
zuppes işte....
|
|
|
|
|
|
#167 (permalink) |
|
Yer: Iskenderun
|
• Ingilizce karsiligi: sonsuzluk (cogunuz biliyosunuzdur gerci),
• Anathema'nin en sevdigim albumlerinden biri (the silent enigma var bi de) ve album icinde III bolumden olusan cok sevdigim bir sarki, • Kamelot'un albumu, • Parfum, 1 milyon sterlin odullu puzzle, sarki adi, album adi vs vs.. ___Ama saydiklarim arasinda benimkinin cikis noktasi ilk iki.
|
|
|
#169 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
birde avatarların misyonu var tabi nickten sonra oda forum kunusu olur heralde...o küçük karelerdede bişeyler anlatıyoruz...
Üzücü ama savaşı dile (göze) getirmeye çalışıyoruz bazen...
|
|
|
#170 (permalink) |
|
Yer: paris
|
marine :
fransizca bir sözcük, denizle ilgili (denizsel): > marin,e (adjectif) Qui est de la mer, qui appartient à la mer.• Qui tient bien la mer, en parlant d'un bateau.• Qui a rapport aux marins. On écrit: • des milles marins.• des lieues marines. denizden olan. denize ait olan. denize uyan. denizcilerle ilisigi olan. disi ve erkek kullanimi olabiliyor. deniz mil'i, deniz alanlari. belki deniz'e bir övgü, hayranligimin anlatimi benimkisi. hepinize sevgiler...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!