Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#185 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Moon Raven
taptığım iki şeyin birleştirilmesinden oluşmuş, rüyalarımda daima gördüğüm mükemmel yaratık. Aynı zamanda lakabım Asıl nnickim Volfied ama, o da 13 senedir oynadığım için.
|
|
|
#189 (permalink) |
|
Yer: ist..
|
ats2distro...
![]() ats2 direk okuyun... distro da distribution daıtımın kısaltılmışı... www.ats2distro.cjb.net ten daha ayrıntılı bakabilirsiniz... amatör hardcore punk albümlerin dağıtımını yapıyorum.. öle yanii..
|
|
|
#190 (permalink) |
|
Sinemada izlediğim ilk filmdi RONIN ve acayip hoşuma gitmişti.O kovalamaca sahnesi yok mu! Hala aklımdan çıkmıyor.Bir de filmde bir adamın yaptığı minyatürler çok hoşuma gitmişti.Acayip özeniyordu.Sonra anlamını araştırdımki.,bir samuray ismi.Başarısız olan ustalarını öldürüyorlar ve ardından toplu intihar ediyorlar[onur için]
ama ben bu kadar psikopat değilim ![]() |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali |