»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#192 (permalink) |
|
Yer: Kayseri-ANKARA
|
zee, ne demek bilmiyorum. Matrix te geçiyor diyenler var. Ben duymadım hiç öyle bişi. Zee LOTR 'da aragorn'un anılmayan ön adı diye biliyorum. Kitap üçlemesinden iki kulede geçti sanırım. Ama karıca Z ile de benziyor. Valla zee kısa bişi, akılda kalan, hoşuma giden bişi. Zee işte...
|
|
|
|
|
|
#193 (permalink) |
|
Yer: nicomedia
|
mIRC'de L idi nickim yanlışlıkla almıştım ama değişmemiştim. sonra bi arkadaşım bana inside adlı bi parça dinletmişti. şarkıyı ilk dinleyişimde sevdim. kim dedim bunu söyleyen. ELOY dedi. bundan sonra bana ELOY diyeceksiniz dedim. oldu işte 7 yıldır bu böyle. bazen düşünüyorum adımımı daha çok seviyorum nickimimi. sanırım nickimi
![]() ELOY: alman progresivve rock grubu. almanlar müzik yapamaz diyenlere tokat olup, üzüntümde ve sevincimde, hastalıkta ve sağlıkta sonsuzluktaki adımdır ve öyle kalacaktır. |
|
|
|
|
|
#194 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
benımde bıldıgım,
akıllıca hareket eden , kararlarında sağlam, bir adımını atarken ikincisi düşünen anlamına geldiğini biliyorum nick imin ama buna ben uyuyormuyum onu bılemiyorum işte )) hey gidi heyy
|
|
|
#195 (permalink) |
|
seyyah eski osmanlıcada gezgin seyahat eden demek.
|
|
|
|
#196 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Asıl nickim MuTReFT MTs'i sadece bu forumda kullanıyorum Gözüme kibar ve asil görünüyor :P bunu 3 yıl önce Diabloda yeni karakter açerken buldum tamamen sallama
![]() Muzaffer,TüRkiye,ebru,Fatma,Tuna Muzaffer : Adım Türkiye : Uyruğum Ebru : çok Yakın bi arkadaşım Fatma : Babaannem Tuna : çok Sevdiğim bi abim (kulakları çınlasın )
|
|
|
#198 (permalink) |
|
Yıllarca hikaye ve roman yazarken kendi ismimin dışında süper kahramanlara özgü bir tavırla Clark Kent yerine Süperman'ı seçtim Ancak orta yaşa geldiğim şu günlerde kendim olmayı ve tüm sıkıcılığı ve sıradanlığıyla yaşamımı kabul etmeyi öğrendim.
O gün bugündür kendi adımın kısaltmasını kullanıyorum. Kendi yüzümün yüz yapma programları ile yapılmış avatarını kullanıyorum. Kısacası , sadeliği ve doğallığı herşeyi olduğu şekliyle en güzel şekilde algılamak isteğimi simgeliyor rumuzumun basitliği.
|
|
|
|
#199 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
biolight : hayat ışığı
bazıları hafif yoğurt veya hafif hayat diyor ![]() bio : biyolojiden geliyor (biyoloji mezunuyum) light : ışık anlamında elektrikten geliyor (inşaat elk.işi ile uğraşıyorum) tüm yarışMacı arkadaşlara başarılar dilerim iyi olan kazansın
|
|
|
|
|
|
#200 (permalink) |
|
Yer: Melbourne | AUS
|
Bu kadar nick arasindan en ilginci ve en komigi budur sanirim.
Lazca bir kelime olan fuski aslinda fuşki diye okunuyor... Anlami ise...LAZ lar bilir.. fuski : hayvan pisligi demek (Yani Kisacasi B*K demek) Onceki nicklerim ise: puchi - fuchkas di bunlarin bir anlamlari yok.. puchi : de lazc bir anlami olmasi lazim ama tam olarak ne demek bilmem..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci < |