»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#212 (permalink) |
|
@barbullah;
LManyak dergisinde Eray'ın bir bodyguard karakteri vardı, RedBullah... senin nickini her gördüğümde; aklıma o geliyo , yüzümde bir tebessüm oluşuveriyo, böyle sabah kahvaltısında 1 kutu alkalin pil yiyen, akşam yemeğinide şarap yerine Uçak benzini içen bir şahıs... ehehhe valla çok hoş, sık sık mesaj at foruma'da tebessüm eksik olmasın yüzümüzden... ![]() Saygılar,
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Yer: SAKARYA
|
IC => İhsan CEYLAN
Netle uzun süre önce başlayan arkadaşlığımız neticesinde kullanmaya başladım.. Uzun uzun nick arayışlarından sonra (hani su irclerin yeni yeni revaşta olduğu dönemlerde) sınıf arkadaşıma bir gün IC dedim, İhsan CEYLAN'ın baş harfleri, ve o oldu... Senelerdir kullanıyorum. Çeşitli ekler alabiliyor ama IC işte daha ne diyeyim... |
|
|
|
|
|
#215 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
heady'nin bir çok anlamı var: kuvvetli, sert, çarpıcı (esans, içki); inatçı... bir de argo anlamı var: "başdöndürücü" ... dayanılmazım ya, o hesap :P
Bakkal amca hepsini bi paket yap
|
|
|
#216 (permalink) |
|
Hellfire : Cehennem ateşi
|
|
|
|
#219 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
yıllar yıllar önce türkiyede ilk ırc'ler kurulduğunda hevesle saldırmış ama kendimi ifade edecek bir nick bulamamıştır. o zamanki sevigilimle kızılderili felsefesiyle ve her ülkenin yerlisi olmakla kafayı bozmuştum. denk geldi indian oldu.
Hindistanla ya da hint felsefesiyle hiçbir alakası yoktur. birazda last mohikan olmak lazım... |
|
|
|
|
|
#220 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
emresumer = emre sümer
adım oluyor birazcık. Halihazırda bu varken yeni nick falan kasmayım dedim. ( Tamam biraz demode ama napimm :P ) bide lapacı yı kullanırım. lapacı = tembel falan demek malumunuz.. tam bana uyuyor |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!