|
|
#222 (permalink) |
|
Yer: Somewhere, over the rainbow
|
EAN;
Adımın ve soyadımın harmanlanmasıyla ortaya çıkan ve içinde bir çok anlam taşıyan takma adımdır. 1 yıla yakındır bu adı kullanmaktayım. Bir daha değişmeyeceğini umuyorum. YarışMacı arkadaşlara başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#224 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Bende izliyorum, "şıpıdık öldürmeli" nasıl kaçabilir ki ? capt. Jack yegane fanlarındanız
|
|
|
#228 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Kardeşimle yapmış olduğum " bilgisayarda neden hep senin adın var" tartışmasında, kardeşimin gönlü olsun, bende bilgisayardaki isim hakkımı kayıp etmemek icin
(cocukluk zamanları ) isimlerin karışımı birşey yaptık, Binus dedik. Sonra baktımda söyle, bu ad cok güzel duruyor, o günden sonra bu adı ben kullanmaya başladım. Sonuc olarak bilgisayarda yine benim ismim yazılı kaldı
Mesaj Binus tarafından 26.07.2004 (17:05) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#229 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
bu arada artık sadece fox kids değil artık cnbc-e de izliyorum. Heidi ve vikingler le başladıkları çizgifilm atağına yakında nickelodiondan rugrats gibi çizgi filmleri de katacaklarmış. not: homer simpson ve maceralarından ve south parkdan hiç bahsetmiyorum.
|
|
|
|
#230 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
evet simpsonlar zaten veletler için yazılmamış..
![]() velet olsam asla anlamazdım çoğu şeyini :P neyse konuyu iyice dağıttınız yaaaa çizgifilm falan.. çizgifilmle falan ilgili bir konu açalım...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!