Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#232 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
BLUE; malumunuz, MAVİ. Mavi rengi severim, bana denizi bilhassa İzmir'i hatırlatır. Eski canânımın "Deniz" gözlü olması da etkendir.
CRITIC; TDK sözlüğüne göre Fransızca "critique" sözünden gelir. İlk anlam olarak "Tehlikeli", genel anlam olarak ise "Eleştiri" sözleri karşılık olarak verilebilir. Gönül isterdi ki Türkçe bir takma isim kullanayım, fakat Zoque'u ilk gördüğümde üye olmam gerektiğine karar verdim. Takma isim seçerken aceleye geldi, bunu kullandım. Farklı forum ve ortamlarda "Mister C" olarak tanınıyorum. "C" ismimin (Can) baş harfi, "Mister"i ise "Mister No"ya atfen kullandım, "Mistır" biçiminde değil de, yazıldığı gibi okunuyor. Saygılarımla...
|
|
|
#237 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sahip...
ilk site yaptığım günlerdi, uğraşıp didiniyordum... baktım sitelerin altında master@email.vesaire.vesaire diye yazıyorlar, bende sahip@...... diye mail adresi aldım, hani site sahibi gibi... türkçe olsun diye. sonra kaldı işte o sahip adı kendi kendine... kendi kendime... aslında hiçbirşeyin sahibi değilim, hiç bir şeyim yok... 2 yaşında bir oğlumun dışında ... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses |