Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#241 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
anlamı istenmeyen, dışlanmış kişi demek. İşin özünde Lise 2 ye gelene kadar on tane okul değiştirmiş olmam yatıo. Çok ezik bi hayat gibi duruo ama kendini çok daha ii tanıosun we birde bakıyosunki aslında dışlayan onlar değil sensin!!!'
|
|
|
#242 (permalink) |
|
byRAM ismim kaynakli... üni.deyken arkadaslar bilgisayara olan ilgimden dolayi "RAM kafa" derlerdi
tabii ismim de bayram.. bende böyle devam ettim...bir de cok_yasa_kamil var... o da fistik.com da bir karakter var, karate kamil diye, o tipe bayilmistim... kamil oradan kalmis olsa gerek, ben de cok_yasa_kamil diye nick edindim... cok_yasa_kamil etrafimdan cok olumlu tepkiler aliyo! ben de bayaa sevdim acikcasi. chatte veya messenger da bunu kullaniyorum. byRAM i cok_yasa_kamil ile degistirsem mi diye su anda kararsizim... (fikriniz ) |
|
|
|
|
|
|
#244 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
esrarengiz manasında arkadaşlar derlerdi bana ama kısaltınca, malum bitki ile de karıştırıldığı oldu zaman zaman... insanların tepkileri falan daha bi benimsetti bu nicki bana(asıl sebebini öğrendiklerinde söyledikleri "heeee.. ben de şey sanmıştım" gibi sözler yani
![]() yıllardır kaldı böyle... tabi geçişler de oldu zaman zaman PROMETUS ve baykuş kısa süre kullandığım niclerdi... bu kadar ![]()
|
|
|
#245 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
sevenossevenossevenossevenossevenossevenossevenoss evenossevenossevenossevenossevenossevenossevenosse venossevenossevenossevenossevenossevenossevenossev enossevenossevenossevenossevenossevenossevenosseve nossevenossevenossevenossevenossevenossevenosseven ossevenossevenossevenossevenossevenossevenosseveno ssevenossevenossevenossevenossevenossevenossevenos sevenossevenossevenossevenossevenossevenossevenoss evenossevenossevenossevenossevenossevenossevenosse venossevenossevenossevenossevenossevenossevenossev enossevenossevenossevenossevenossevenossevenosseve nossevenossevenossevenossevenossevenossevenosseven ossevenossevenossevenossevenossevenossevenosseveno ssevenossevenossevenossevenossevenossevenossevenos sevenossevenossevenossevenossevenossevenossevenoss evenossevenossevenossevenossevenos
705 Mesaj sevenos tarafından 23.09.2007 (20:27) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#248 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
Bill Watterson adlı çizerin, dünyaca ünlü çizgi bantı.Ülkemizde de remzi Kitabevi tarafından 3 kitabı basılmıştır.Yeterli satmadı demek ki, devamını basmadılar.Yanılmıyorsam, toplam 13 kitap olması gerekiyor.
Kalvin ve Hobs (Calvin&Hobbes) benim ömrümde okuduğum en eğlenceli çizgi karakterler.Hatta şöyle söyleyeyim, okuduğum hiçbir kitaptan bu kadar zevk almadım. Hatırı sayılır bir çizgiroman koleksiyonum olmasına rağmen, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bill Watterson, zirvedeyken, 1995 yılında, aniden Kalvin ve Hobs'u çizmeyi bıraktı ki o ana kadar 2400 gazetede yayınlanan çizgi bant, 13 kitap halinde 23 milyon satmıştı( rakamla yazıyorum; 23.000.000 !) Çizerken de basınla arası iyi olmayan Watterson, o günden sonra da herhangi bir röportaj yapmadı bildiğim kadarıyla.Tüm çalışma hayatı boyunca yapılmış 4 ya da 5 röportaj ve çekilmiş 3-4 kare fotoğraf dışında pek materyal de yok.Oturduğu şehride değiştirip, ailesinin yaşadığı kasabaya taşınan Watterson, şu an yağlıboya manzara resimleri yapıyor ve daha sonra resimleri imha ediyormuş. Hiç abartmadan söylüyorum, hayatımdaki en güzel 20 şeyin içine kesin girer Kalvin ve Hobs ikilisi. Nette dolanan bir kaç fotoğraftan birisinin adresini vereyim; http://www.davescoolwebpage.com/calvin/bill1.gif Bu şekilde link vermek doğru olur mu bilemiyorum, olmazsa Google'dan aratırsınız ![]() |
|
|
|
|
|
#249 (permalink) |
|
Yer: Oslo
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
Benimki ise kendi ismim, yani Andreas Budak, cok yaratici
Birkac forumda sacma sapan nickler kullaninca en sonunda kendi ismimi kullanmanin en dogrusu olduguna karar verdim...CgBug a takilanlar icin orada nickim 3dRacer, baska yerde tyrkiskpepper vs... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql |