|
|
#251 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
FlaGG: Stephen King'in Mahşer adlı kitabındaki karakter... Nicki ordan bulmadım ama sonradan öğrendim
|
|
|
#252 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
FATih... herşeyi anlatıyor herhalde... ismimin ilk üç harfini nick olarak kullanıyorum... senelerdir böyle değiştirmeye niyetimde yok...
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
|
|
#254 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bülent Boz = BBoz
Tamam, benimki salakça bir fikirden doğmuş bir nick olayı.. Ve bazıları gibi ben de gıcık kapıyorum gördükçe.. Geçenlerde bir foruma "abuzerHaydar" nickiyle üye oldum..
|
|
|
#257 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
(agop'un yeri)'nden çağrışımla ileride birgün (agog'un yeri) gibi bir meyhane açarsam, tabelanın bir kısmı şimdiden akıllarda yer etsin diye agog oldu nickim. bboz gibi gerçeği de itiraf edebilirdim ama bilmiyorum içerisinde bulunduğum psikolojik durum beni kıyıya getirdi..
|
|
|
|
|
|
#258 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Marius Dupont : Sefillerdeki Marius ile Dupont u birleştirdim.....
----------------------------------------- Kaç Kez Yere Düştüğün Değil, Kaç Kez Ayağa Kalktığın Önemlidir. ----------------------------------------- Mesaj kemalyilmaz tarafından 07.03.2004 (22:41) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#259 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Özgür Mavi transleyt yaparsak bu çıkıyor . Özgürlük benim karekterim Mavide ilkokuldan beri lakabımdı zaten öle olunca bu da bizim nik oldu çıktı
|
|
|
#260 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Herkes yazmış bende yazacağım..
exploit : kullan * exploit : kiymetlendIrme exploit : kendi yararına kullanmak. * exploit : kahramanlık; sergüzeşt; sömürmek, istismar etm. a. (*) sevdiğim anlamları |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!