|
|
#274 (permalink) |
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
ilksen: ilk kız çocuğuna verilen isimdir bunu ben de inanın yeni öğrendim sonuçta erkeğim biraz tuhafıma gitti.
yıllar önce ilksen.net sitem için isim arıyordum o zamanlar deli gibi aşık olduğum biri vardı ve onun için bu siteyi yapacaktım ama bir türlü isim bulamıyordum. dershanede bizim sınıfta ilkcan diye bir kız vardı ondan yola çıkarak bu ismi yarattım ve ilksen.net'i açıp nickimi de sürekli olarak ilksen diye kullanmaya başladım...
|
|
|
|
#275 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
1- ilksen diye bir kız arkadaşım var, 2- adım rumuzum. (nickim) 3- ilkancan diye can adlı bir arkadaşımla doubleblog yapardık zamanında. 4- can da bir zamanlar benimle aynı sınıftaydı. 5- ve son olarak seninle aynı forumdayız. ps: ilksen erkek rumuzu olmaz yahu. hem çok romantik hem de kız ismi (samimi bir eleştiri, kötü yanı yoktur.)
ben. Mesaj iLKaN tarafından 16.08.2004 (10:42) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#276 (permalink) |
|
ya zaten kendim çok romantiğim ama hakikaten çok romantikmiş sanırım romantikliğimi kaybettikçe bunu farkediyorum
kız nicki olduğuna da katılıyorum böyle bir ismin varolabileceğini hiç düşünmemiştim ama televizyonda ilksen isminde kızlar görünce şaşırdım gerçek hayatta görmedim. yıllardır ilkseni kullanıyom değiştirsem mi acaba... ama seviyom ben nickimi tek sorun beni kız zannedip atlayan sazanlar oluyo (chatde falan) bu rastlantılara da sevindim. bir kere daha kız arkadaşı ilksen olan biriyle görüşmüştüm manisalıydı.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf |