»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#282 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
Alıntı:
Senin bu mesajının aynısını üç defa gördüm diye hatırlıyorum... Daha ayrıntılı baksam daha fazla çıkabilir ![]() Nick anlamına gelirsek; mail adreslerinde vb. yerlerde adımı (arda) kullanırım. Asıl nickim uçan penguendir. Anlamını söylemeye gerek bile yok sanırım. Penguen en sevdiğim hayvandır. Ve kuştur, fakat uçamaz. Ben farklı bir penguen olduğum için "uçan penguen" oldum
|
|
|
|
|
|
|
#283 (permalink) | |
|
Yer: Samsun
|
Alıntı:
gerçekten sırayla tüm sayfaları gezdim şimdi ve 16. sayfada zaten mesaj attığımı gördüm. aradan uzun zaman geçtiği ve tatiller ile forumdan uzak kaldığım düşünülürse unutmuş olmam pek normal. ama sanıldığı gibi 3 defa da göndermemişim. mesaj silimi kapalı olduğundan eğer yöneticiler bu mesajımı okuyorlarsa üstteki mesajımı silebilirlerse sevinirim. sanada uyardığın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#286 (permalink) |
|
Yer: Kadirli
|
Uyumak ne kadar zor benim için, uykusuz geceleri iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum bilgisayarımla.
|
|
|
|
|
|
#287 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
stroke :1)ingilizce çarpmak, vurmak, okşamak gibi anlamlara gelen fiil.
2)inme,felc beyni besleyen arterlerin ani tıkanması sonucu arterin besledigi beyin dokusundaki ani perfüzyon azalması..kısaca |
|
|
|
|
|
#288 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Gorgpix : Aslında bir anlamı yok. İlk kez org olarak nitelendirilen fantazi karakterleri ile ilgili bir görüntü görmüş ve "abi ne korkunç!" diye bir tepki vermiştim. Daha sonra korkunç + org + pix çalışma merakım = gorgpix oldu. Aslında enteresan bir hikaye belki saçma ama taşıdığı değer yüksek
|
|
|
|
|
|
#289 (permalink) |
|
Tam 30 sayfa olmuş bu konu, forum'a nadir yazabildiğim için bu konu altına nickimin anlamını yazıp yazmadığımı bilmiyorum. O nedenle bana darılmayın...
Equilibrium: Latince, denge demek. Uzun süren Ekonometri eğitimimden sonra iktisadi bir nick gerekliydi, öyle değil mi? Ama ben daha çok dengeye verdiğim önem için seçtim bu nicki. Çünkü her şey bir gün dengelenecek ve dengelenir... Tsunamic: web'in en büyük dalgası, başka söze gerek yok. (Bu nick pasifikte meydana gelen felaketten sonra bir çok forum ve/veya site tarafından reddediliyor. Benim bununla bir ilgim yok, bu nicki 98 yılında kullanmaya başlamıştım. Orada olanlar için ayrıca üzgünüm, bu nedenle bu nicki geçici olarak kullanmıyorum...) Oxo: 1997 yılının bahar aylarıydı, evimden internete girmeye başlamış gibiydim, -tabii o zamanlar bu bir çileydi-, nick dediler He? dedim, Oxo doğdu. Günlüğümün adıydı... Şöyle yazmıştım ICQ info'ya, çok gülmüştük.... ...Soğuk kış gecelerinin Zibrokomini... Bende zeka yerine yaratıcı önbellek var, resetleyince hepsi gidiyo
|
|
|
|
#290 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Angel : Angelim ben
arkadaşlarımın taktığı lakap. hayatımızda benzerlikler var.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik |