|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Loco..
Olympos'un en yaramaz, en gıcık, en rahatsız, ve oradan kovulmayı başaran tek tanrısı. "The Mask"'i seyrettiyseniz, oradaki maske, Loco'nun maskesidir. Bilgisayar da benim maskem, başına oturunca metamorfoza uğradığım ![]() k.
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kanun kaçağı
aslında pek alakam yok ama bir de obscure var. anlaşılması güç, sisli, muğlak anlamına geliyor.
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Predator
Teknolojiyi kullanmayan , vahşice katleden , yaşamak için öldüren yokedici. ( Vahşi hayvanların hepsi Predator sınıfına girerler. ) Se7veN 7 rakamının şekli benim her zaman çok hoşuma gider. Seven yapsaydım aşık yada duygusal bağ olarak seven anlamına gelebilirdi. O yüzden ingilizce yedinin yani sevenin arasına 7 yi sıkıştırdım. Sonuç Se7veN. Z e c h Yünan mitolojisinde Zeusun bile ismini ağzına almaya korktuğu , kötülük ve işkence tanrısı. Her yıl Zech için birçok kurban törenlerle işkenceyle kurban edilirmiş. Benimde çok hoşuma gitti tabi ama çok nadir kullanırım bu nickimi. Galabancia Bir ansiklopedide okumuştum gene eski tarihlerle ilgili. Buda Cehennem'in kapısındaki 2 bekçiden birisinin adı. Diğerinin adıda Bumangalo. |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yalnızlık aletleri
.....
Arap Kadri... Eh... Tabiiki benim nikneymim bu olucaktı. Sohbet kanalında bulunduğumu belirten yere adımı yazıp bekledim... Soona başka kanallara geçtim. Bi kaç kişiye laf attım. Kimse benle konuşmadı. Derken, "Yalnız insaan, bir merdivendir hiç bir yeree ulaşmayan... Sürülür hep, yabancı diye çaldığı kapılardann" diye bi mesaj geldi... Ece'den.... Gerisini yazıp yolladım. Soona bi muhabbet Ece'yle... Önce yalnızlıktan... O, bütün bu bilgisayarlara telefonlara filan "Yalnızlık aletleri" dedi... Sonra birbirimize ilk yalnızlık aletlerimizi anlattık... Onunki üç plaklı bir sarı bebekmiş... ....... Devamı bende. özel bir öykü Atilla Atalay'ın... isteyene adresini verebilirim vea yollayabilirim
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: istanbul-sakarya
|
Stranger...
İçinde yaşadığım mahalle ortamında hep garip gorunuslu,garip giyinen ve garip muzik dinleyen birisi oldugumu bana AILEM soyledi...Oysaki ROCK muzik dinlemek ,Düşük BeL giymek,Bazen KOVBOY sapkası takmak,yazın BOT giymek bana hiç garip gelmezdi..o yuzden...
1-yabancı 2-garip(ama kucultme anlamında degil sıradısı anlamında) |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
walla atesli jilet mi atesli bicak mi ne öle bisi olmasi lazim.
ayrica ben motorsikletleri cok severim honda'nin FIREBLADE adinda bir motoru wardi ordan esinlendim...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!