Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#325 (permalink) |
|
Yer: Constantine´s Polis
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
Valla bi anlamı yok..
Sadece şöyle özetleyebilirim..Yaşadığımız zamandan çok geçmiş yüzyıllarda yaşamak isterdim.. Örneğin orta çağ avrupasında ..Sanırım oradan kalma bişey..
|
|
|
#327 (permalink) |
|
Madem bu yazıları yazan benim, o halde adımla yazayım, saklayacak bir şeyim yok diyerek böyle kullanmışım 5 yıldan beri ve iyi de etmişim.
Lâkin, forumlarda ismimle dolaştığım için MSN'de genel olarak sık nick değiştiririm, hatta cgencer bu yüzden beni tehdit etmişti! ![]() Düşünüyorumda... eğer omerbalyali yapmasaydım ne yapardım diye... Herhalde yine böyle yapardım. ![]()
|
|
|
|
#328 (permalink) |
|
rasgele nick üreten bi sistem vardı.1 sessiz + 1 sesli + 1 sessiz + 1 sessiz ..... şeklinde.o sistemle oluşturmuştum bu takma ismi.anlamı yok diye biliyordum ancak , Latince'de masa örtüsü demekmiş.
|
|
|
|
#329 (permalink) |
|
Yer: İsanbul
|
deadsea ölüdeniz demek, ortadoğu da bir mitolojide bilge adam, bir denizin varlığından bahseder ve ölenlerin ruhlarının ve akıllarının ö denize gark oduğunu söylen, o denizden su içenin bütün ölülerin akıllarına duygularına ve tecrübelerine sahip olduğu rivayet edilir...
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site |