Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#341 (permalink) |
|
Yer: antalya
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
Inside out Chick Corea'nın en beğendiğim ve çok zevk alarak dinlediğim bir albümü. İsminin de ilginçliğinden olsa gerek 'tercih ettiğim nick" bu oldu.
|
|
|
|
|
|
#342 (permalink) |
|
benim asıl nickim HİKO 'dur. Halil İbrahim KOcagöz olan ismimim ilk harfleri. men de superman deki spiderman deki man ile aynı fakat türkçe okunuşu men olduğu ve kelime içerisinde büyük ünlü uyumuna uyması için men eklenmiş. Bu nickin süper kahramanımsı bir havası olduğu için seviyorum.
Pacman asıl idolümdür. Yaklaşık 8 senedir kullanıyorum. daha iyi bir nick bulana kadar bunla devam edeceğim artık. |
|
|
|
|
|
|
#343 (permalink) |
|
LetSDie , pesimist ruh halimin nickime yansıması sanırım (:
|
|
|
|
#350 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Tesseract die birşey vardı. Küp ün bir üst boyutu. Demekki oradan geliyormuş ...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa |