Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#352 (permalink) |
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
LOTR de faramir i oynayan avustralyalı aktör..
|
|
|
|
#357 (permalink) |
|
peki nickinin sonunda yer alan ` tirnak isaretini özel bir anlami var mi?
|
|
|
|
#358 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Ama günahını almayalım arkadaşımızın, belki kendi tarzı budur. |
|
|
|
|
|
|
#360 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bende yazim o zaman foruma ilk mesajım hade hayırlısı
asisoft= aşiret yazılım demek tabe ş harfi olmuyo s yaptık sonra asiret te çok kaba duruyordu asisoft yaptık böle işte. aşirette okuldan gelme ben doğuluyum ve aynı mahaleden 4 arkadaş aynı sınıfa düştük ee kürt oılunca insan aşiret oluyor biraz ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi |