|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: LND
|
dark soul : Kara Ruh
FRP' den esintidir onun ötesinde daha çok soul' un ikinci kişiliğidir... soul : Ruh bu sakindir uysaldır iyi bir çocuktur soul of fire : ateşi ruhu bu gerçek dünyadaki adımın anlamının ingilizcesidir. Şu an fi tarihine karışmıştır |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Way be ne kadar zaman olmuş
Zamanında hekırlık, bilgisayar dünyasında önemli bir mertebe idi. Bende hekır olmaya takmıştım. Malumunuz hekırlar bilgisayar dünyasının isimsiz kahramanları, yani ayın karanlık (Dark) yüzünde kalanlardır. E bide işinde iyi olana star, süper star, diva (bkz: 75 yıllık genç kızımız: Ajda pekkan) denir ya, bende ordan alıp birleştirdim (Star) (Miladi: 1989)
Bir de TurboLover var, o da (çok sevdiğim) Judas Priest isimli bir Heavy Metal grubunun şarkısıdır. Hafif çapkınca olma özentisi de var ya bende, TurboLover nickini de alayım dedim. (Gene Miladi: 1996) |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
meksikali bir kizilderili kavimi
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
kudak: soyadım
sınfıta adaşım vardı bizede bu yüzden soyadlarımızla hitap ediliyordu böle kaldı hocalar bile ismim yerine bunu kullanıyor.. hemen hemen tüm okulda böyle biliyorr.. baya ilginç.. ama soyadım olduğu içinde araştırdım bir anlamı yok. zaten türkiyede bir tek bizim ailede var bu soyad..
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Alıntı:
![]() atiLLa izah etmeme gerek yok sanırım .. ismim.. önceleri başka nickname kullanıyordum ancak ismimin daha ciddi olduğunu düşündüm.. bakın "lemi" abinin nick i de öyle ama o da benim gibi mi düşünmüş bilmem ![]()
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
Eski niklerim,
*AraknA : Latince örümcek demek. *Lepra : gene latincede cüzzam hastalığı demek. son 3 senedir ve değiştirmeyi katiyen düşünmediğim nickim. ![]() *MayheM: latincede şeytan anlamına geliyor.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!