Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#402 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Re: nickname'lerinizin anlamları
yaş 16 irc ve counter strike zamanları
sırası ile notSheref - MykiLLJeykSoon - Alibab - AbbaS gibi enteresan nick seçim girişimleriminin ardından CaeSeR III oyunu ile tanıştım oyundan çok etkilendim ve nicki caeserIII yaptım bu seferde sonundaki III canımı sıktı. III 'ü kaldırdım caeser kaldı,o zamanlar girdiğim irc kanalında caeser nicki register edilmişti bende e harfi ile a harfinin yerlerini değiştirdim ve sessiz harfleri büyüttüm CeaSeR ortaya çıktı. bu hali uzaktan sezara çok benzese de aslen durdurucu gibi bir anlama geliyormuş. bunun haricinde KayzeR nickini kullanıyorum bu nick ise j. sezarın kayseriye adını vermesinden esinlenerek oluşturdum.
|
|
|
#403 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Benim birçok sitede takma adım kendi ismim bektasaykut(bloglarım vs. de hep böyle bektasaykut.worpress bektasaykut.blospot vs.)
Temmuz ayında da durduk yere değiştirdim hani takma ad olunca tam olsun dedim. Daddyguy/dadyguy olarak seçtim takma adı/ kullanıcı adını. Anlamı "baba-adam" oluyor galba. Tam karşılığı bu değil. ![]() [http://www.seslisozluk.com/?word=daddy] 1. babacık. 2. baba. babacığım. 3. babacığım. 4. baba. babacigim. [http://www.seslisozluk.com/?word=guy] adam. herif.
|
|
|
#404 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Direk olarak Türkçe'ye çevirmek gerekirse "kara taht" manasına geliyor. Kullanmaktaki amacım Norveç'in en köklü black metal grubu olması; sıkı bir fanı sayılabilirim.
|
|
|
#409 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
adımsoyadım , çok yaratıcıyım
![]()
|
|
|
#410 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Onur Yılmaz ... diye uzayan ad , soyad grubumun en kısa, belki bana göre yalın hali 'oNR'
Küçük 'o' alçak gönüllü olmayı, büyük 'NR' harfleri o alçak gönüllülüğün ardında ki sağlam duruşu (hayatı böyle kabullenip yaşamayı) simgeliyor. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!