Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#54 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
DeathPool
Ölüm havuzu aslen nickim gerçekte DeatPool idi ama yıllar önce yanlışlıkla ben buna bir tane "h" harfi ekledim böle oldu peki nereden geldi bu isim Marvel comics in çıkardığı bir tane çizgi roman var DeatPool deye hah işte oradan aldım ismi
Bide Metal Müzik Fanıyım eh uygunda düştü yani .. ![]() |
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
adım ve soyadım
![]()
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Passion: İngilizce'de tutku, hırs, ihtiras ve aşk anlamlarında kullanılmakta.
Kullanmamın sebebi tasarıma ve grafiklere karşı olan tutkumu ve hırsımı simgelemesi.
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
DigiMan : Digital Adam gibi bişey. internet ve bilgisayarla iyice kafayı bozduktan sonra en son olarak bu nick'e karar vermiştim.
fiXXer : Teknik serviste çalışırken paso fix ediyoduk bişeyleri. Bi de, sülalenin ve mahallenin bilgisayarla ilgili tüm sorunlarını çözme görevi de üstümdeydi. Bi de, kulağa ve göze hoş geldiğini düşünüyodum. (Bi de, Metallica'nın bi şarkısımıydı neydi? hatırlayamadım) sunblade : FRP takıldığımız zamanlardan kalma; ilk nick'im. Bir büyünün ismi aslında bu. BOZDEM!R : Soyadım olan Bozdemir'in biraz artistik hale getirilmişi. Çok gizli bi kişilik olmak istemediğim zamanlarda (kişisel sitemde mesela) veya DigiMan'in başkası tarafından alındığı bazı servislerde kullanıyorum.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!