Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#61 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
eurosport'ta dunyanin en guclu adamı secmeleri vardı. Favorim aloha idi.
Kafeye gittiğimde önce herkezin yaptığı gibi enteresan nickler denedim. #gameshow da Mac nickiyle takilmak gibi. (şimdi aklıma geliyoda reglenmemesi o nikin enteresan) Daha sonra bu yaptım işte. Aslında oyle gucten gaz olan bi insan degilim ama kucuktum o zaman.
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Geronimo : sanırım mel gibson'dan evvelde vardı, hem de baya bir evvel ...
Kendisi ünlü bir kızılderili kabilesi şefi olsa gerek...
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
TDK sözlüğünde yazdığına göre; birine karşı güdülen kötülük etme isteği, kötü niyet, kin.
Aslında kimseye bir garezim yok. Ama 1 yıldır bunu kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce ilk Counter oynadığım gün seçmiştim, böyle kaldı. Counter oynarken <:x::x:::| GaReZ |:::x::x:> şeklinde yazıyorum. Nickimin en sevdiğim özelliği son derece orjinal olması. Çok iyi bilinen birşey olmasına rağmen nedense kimsenin aklına gelmemiş daha önce. |
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Kudra, "Parfümün Dansı" kitabındaki, kokulara, tütsülere düşkün, meraklı, esrarengiz ve çekici bir kadın karekter.İlk mail için kullanmak istediğimde sahibi vardı ve bende Kudra28'i kullanmaya başladım, öyle kaldı gitti...Bi de "Delphi" var o da bir yazılım dili, babam üzerinde çalışıyordu ve bana çok feminen ve hoş geldi,arada onu da kullanırım.
|
|
|
|
|
|
#70 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
kudra28 benim arkadaşımın mail adresi ilk gördüğümde o sandım, aradım telefonla ama o değilmiş. çok ilginç gelmişti bana. hala da geliyor ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!