Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#71 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
harika yaa
dostlar uzun aman olmuş gerçi bu konuyu açalı ama arşivlere bakarken gözüme çarptı acaip bişi bu yaa. İlginç nickler var keşke katılımı daha çok olsaydı bunun
![]() benim nickim adı üstünde adım. Aslında heryerde ooSan nickini kullanırım ama burada nedense oguzhanguzel i kullanmak istedim. Neden ooSan dersen adım oğuzhan hızlı sölenince zati oosan oluyo ![]()
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
malina
Malina
Ingeborg Bachmann Can Yayınları / Çağdaş Dünya Yazarları Dizisi "Ingeborg Bachmann"ın "Malina"sı, mutlak aşkın romanıdır. İki kişinin hiçbir zaman aynı anda paylaşamayacağı, cinselliğin çok ötesinde, ancak iç dünyaların yoğunluğunda yaşanabilen bir aşkın romanı. Ve bu, çok güç bir aşktır. Bir defasında kendisine: "Herkes aşık olabilir mi?" diye sorulduğunda, "Hayır," yanıtını vermiştir Bachmann, "olamaz, çünkü aşk, bir sanat eseridir." Bachmann'a göre İkinci Dünya Savaşı'nı izleyen "savaş sonrası" dönemi, savaştan daha korkunç, insanların iç dünyalarındaki yıkımların yaşandığı bir dönemdir. En büyük hedef, artık insanları iç dünyalarında yıkmaktır. "Büyük olayları yazmak da, bunlardan yakınmak da çok kolaydır... Yanıbaşımızda her gün nelerin olup bittiğini, günlük yaşamda insanların küçük cinayetlerle birbirlerini nasıl öldürdüklerini söylemek; önce bu yapılmalıdır ki, büyük cinayetlere nasıl yol açıldığı anlaşılabilsin... Büyük kıyımların temeli, bu günlük cinayetlerde aranmalıdır... İnsanın insanı sevgisizliklerle, türlü yaralamalarla öldürüşü; gerçek cinayetler, bunlardır..." "FAŞİZM İKİ İNSAN ARASINDAKİ İLİŞKİDE BAŞLAR" Kitabın arka kapağından ... |
|
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Scud
Scud: İlk internetle tanıstıgımda körfez savası sıralarıydı. Irak'ın Amerika askerleri ve israile attıgı füzelerin ismi bu. Ben hep Irak'ı tuttum da..
![]() Aragorn: Yüzüklerin Efendisi kitabında Arathron oğlu Aragorn diye bir insan var. Onun ismi. Bu kitabı okumadıysanız mutlaka okuyun derim. ![]() Sivri: Anlamı açık. Sivriyim biraz. Okul yıllarında böyle derlerdi bana.. |
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
|
lise yıllarımda başlayıp,üniversite hayatımda da devam eden ve 1 kaç arkadaşımında tanık olduğu bazı güçlerimin farkına vardım.benim nickimi yıllar önce onlar seçti.Olan şeyler bilinçsizce yaptığım şeyler,kötü değiller.Belkide tanrının bana bi nimetidir.Kimbilir....
![]()
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Yatcher
Yatcher... Yatçı anlamına geliyor. Hikayesi ise 2 sene önceye dayanıyor. Benim kuzenim yelkenciydi bana hep sen de gel derdi. Yazın sonuna kadar dedi , zira bende yatlara yelkene filan çok meraklı bir insanımdır. sonunda tamam dedim 2 kere gittim ama yaz bitti hiç yelken yapamadım. o günden beri ne yatcılık yapabildim ne yelkencilik...
buda içimde kaldı Yatcher yaptım nickimi ![]() Hüzünlü bir hikaye aslında... Çom eskiden de uzun bir süre memory idi nickim , oda mehmetten memo dan geliyor ama kalmadı pek o nick ![]() |
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
|
interetin bir cok alanında (eger musaitse) bu nicki kullanıyorum ama hayalim kardanadam@hotmail.com mailini almaktır sahibi buralardan birisi ise bi goruselim..
bir de anlamı konusunda bu nickin su soylenebilir..masal herkesin bildigi masal ancak boyle yazınca biraz anlam kayması oluyor ve sanırım insanlar bunu bilinçsiz bir sekilde dikkatlerini yoneltebiliyorlar.. nick dedeigin nedir ki ama?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!