Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
nickname'lerinizin anlamları
merhaba, aklıma ilginç bir fikir geldi.
sakıncası yoksa nickname'inizin anlamını/neden sizi ifade etmesi için seçtiğinizi yazar mısınız? bu içerikte bir site yapmak istiyorum; forumda yazılanlardan faydalanabilirim mesela.
hadi bakalım, sanırım herkes merak ediyordur. cemre |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
9x3...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
-
ben nickimin anlamini bilmiyorum ... sadece millet bana böyle diyor nedense ... ne demek valla yaee merak ettim..
![]()
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Yıllar önce Radiohead'in creep şarkısı çok etkilemişti beni ordan geliyo... Creep'in anlamı = süprüntü ben de vurguyu biraz daha artırabilmek için Creepy oldum iyicene süprüntü gibi bi şey ya da ben öyle düşünüyorum...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
ArkHe
Felsefeyi severim...
Felsefeyle ilgilenenler bilirler. Felsefede dünyanın özü demektir ArkHe...!!! Yani dünyanın ana maddesi vs... Bende Öz anlamında kullanıyorum nickimi... Ve coook seviyorum... Forumda en cok cevap topluyacak konu bu olabilir bence ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!