Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#91 (permalink) |
|
|
Erken ayrılan(3'te ayrıldım) ikinci şahıs olarak gerçekten arkadaşların yüzlerini gördüğüm halde çok şey kaçırdığımın bilincinde ve üzüntüsünde bir gün geçirdim.
zoque ile tanışma fırsatı bulduğuma çok sevindim. Bir dahaki toplantının gününü kesinlikle ikinci bir işe ayırmayacağım. Resimleri görmek tabii ki ben de istiyorum. Fakat elektriginiz kesilmeden RAM(hafızanız)'inizdeki tüm bilgilerinizi Harddisk(web)'e kopyalamanızı daha çok istiyorum. Günün güzel olaylarını ayrıntılarıyla biryerde toplarsanız sevinirim. Hem kendi adıma hem de gelemeyenlere neler kaçırdığını göstermesi açısından iyi olur.. diye düşünüyorum.. |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Yer: Bodrum - İstanbul, Türkiye
|
Üyeler ve Cihangir'le tanışmak çok güzeldi... gerçi diğerleri için aynı şeyi söylemek mümkündel ama... erken çıkmk zorundaydım umarım benden sonra daha çok eylenmiş ve kaynaşmışsınızdır...
bir daha kini bekliyorum ben... |
|
|
|
|
|
#94 (permalink) |
|
böööö
kıskandım... ![]()
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
erken ayrılmak zorunda kaldım ama çok eğlenceli bir toplantıydı. hele o herkesin kendini tanıtması
![]() cihangir'in 17. dürümde takılıp kalması görenleri biraz üzsede (en çok tosuba'yı üzdü. idollerin yıkılması pek hoş değil ) yine de hoştu ![]()
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
efenim süper bi gündü
) gelenlere cok cok teshekkürler, gelicem diip gelmeyenlere "yuuuuuuh"lar, geliceeni haber vermeyip de süpriz yapanlara "sizi gidiiiii"ler, "iyki geldinis yaf"lar ama açikcasi 40 küsür kisi listedeydi, ve orada 40 kisiden de fazlaydık gelenlerle .. nefis eglendim yaf harikasiniz hepiniz ![]() bu arada benim kameranin hafizasini bo$alttim buyrunus efem: http://www.d0bermann.com/gururla/sun...etoplanti2.zip digerlerini de bekliorus sayin kamera sahipleri ![]() k
|
|
|
#100 (permalink) |
|
|
;]
Selam , Ho$ bi topLantıydı beni kimse tanımıodu sağlık olsun ;]
Digiman çok iyiydi Kapıdan girdiğimiz andan beri hiç durmadı ![]() Se7ven kafayı buldu. Son baktığımda 6. yı içiyodu.. Atlantis Black in White fln da çok iyidiLEr .. Pacoz tahmin ettiğimiz gibi toplantıyı basmadı Toplantıdan sonra gittik ateri oynadık ho$tu yane Cover mı Splash mı sorusuna hala cevap bulamadım ama gene de toplantı çok güzeldi Zoque Admin ve ModeratörLErine böle bi organizasyon u gerçekLE$tirdikLeri için thnx .. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script |