Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#111 (permalink) |
|
Yer: Bodrum - İstanbul, Türkiye
|
Resimleri şimdi indirdim. blackinwhite'e ekleme getiriyorum geri kalan resimlerin hepsinde görülen hatun viki
.Çok güzel bir gündü sanırım birdaha ki toplantıyı sabırsızlıkla bekleyeceğim... Aslında illa yöneticelerin olması gerekmiyor... Biz üyelerde kendi aramızda grublaşma olmadan bulaşabiliriz... Ne bileyim kamp gibi uzun süreli kaynaşmalar olabilir mesela... aaa cidden böyle bir şey olabilirmi ki ? Olur sanırım yaaa bakalım zaman... Cihangir'e tekrar teşekkür (ve özür) dilerim. |
|
|
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Çok eğlenceli geçti sanırım. Bu oluşumu sağlayanlara teşekkür ederiz. Kaan'ın çektiği fotoğraflarda başrolde hep viki var
Diğer serileri de merakla bekliyoruz. Bu arada Ankaralı Ersin'inimiz (vain) görüşmeyeli olmuş İstanbullu. Hadi hayırlısı...
|
|
|
#114 (permalink) |
|
|
cemshid destegi ile 1 kac resim daha :P tesekurler cemshid bey ugraslarınız icin
)) |
|
|
|
#115 (permalink) |
|
|
Bence Zoque'a ve toplantının diğer hosting server'larına
teşekkür etmek gerek.. Hiçbir ISP'de bir arada göremeyeceğimiz kalitede bir tasarımcı topluluğu vardı. Ya da vardı galiba Ben konuların derinliğine pek dalamadan, 2 bira içip kaçtım... Her neyse.. diyeceğim şu ki: Şu zip dosyasını bir kaç parçaya ayırsaydınız... yarım saat geçti, hala yüzde 44'teyim.. Neyse, bir dahakinde görüşmek üzere.. Bu iş büyüyecek gibi..Kaptan Hayal ----------- www.hayalperdesi.com |
|
|
|
|
|
#117 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Erh, nasıl da patlatmışım vallahi geliyorum(!) diye. Çok şey kaçırmış olduğumu fotoğraflardan sezinlemekle beraber cihangirin ve envai zoque moderatörlerinin içinde yatan bana dalma hevesinin artışını da ensemde soğuk bi nefes gibi hissediyorum sanki...
![]() Üzgünüm dostlar, iş iş diye beynimi yedim ve işte sonunda tarihin en büyük toplantısını kaçırdım... ![]() Ehm, cihangir ve moderatörlerden ricam, bana "hüleaaannn" tadında girişmeden önce bi sorması, "neden?" diye...:P |
|
|
|
|
|
#119 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu |