Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#124 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ev telefon kesildi, haber vermek için internet kafeden yazıyorum.
Resimler beni bayağı yordu, dosya boyutuna bakınca 100 tane falan resim gelicek sandım ama neyse... Bende de 14 tane resim var, ev telefonum kesildiği için anca çarşambaya hazır olur.. Biraz bekliyceksiniz (Ama bazıları çok şeker çıkmış resimlerin geçekten )
|
|
|
#126 (permalink) |
|
Ya iyki bi iki biracık içtik :)
Geç yazdım üzgünüm Newyorkda 2. Bira şuraa toplantısı vardı ona katılmak zorundaydım.
Toplantı gerçekten halkuladeydi. Hafif amcama zelamlar zana burdan Blackinwhite da bana göz dikti sandım Yahu ilk dakkalar herşey iyi güzeldi. Sonra palyaço bar dönmeye başladı. döndü döndü döndü anlamadım pek bişi. Gerçekten gitmeye değdi doğrusu. ( biranın 1 milyon oldugunu duyunca taaa vanda olsam gelirim eheh )Ve ayrıcaa... Herkez avatarımı kıskandı hıh.! Çünki kimsede yoqdu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#127 (permalink) |
|
Ankaralı olarak bu muhteşem günün tolantının altında kalmayacağımıza eminim. Tek casusumuz olan 007.9 (Vain) in bize aktardığı hususlar üzerinde durulup daha geniş daha kapsamlı ve en azından 4 gün sürecek bir Ankara zirvesi yapılması yönünde karara vardık.
olayları fazla abartmamak lazım. Biliyorsunuz silahlıyken çok tehlikeliyim. Tamam işte toplandınız eğlendiniz. Ne şimarıyonuz.Hele Tosuba sen niye icq dan kıskandırıcı mesajlar atıp kaçıyon. abartmayın; sessizce dağılın...alla alla... (yahu bu kadar mı kıskanılır ya... ilk defa şey oluyorum...bu kadar kıskanıyorum) ![]()
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
zoque: ınternet kafeden baglandıgım ıcın bıraz gecıkerek mesaj eklıyorum. zaman ayırıp toplantıya gelen herkese cok tesekkür ederız.
aftermath: kafe biraz sicak. fotograflar konusunda biraz bekletecegiz, hepsini bir araya toplayip altlarina isimleri yazarak ozel bir album acacagiz. super olacak. ayni zamanda varolan resimleri kullanarak cesitli cizgi romanlar yaratiriz hepberaber. en ilgincini yapana elma sekeri falan alicam, söz... zoque: forum tisortleri hakkinda ne dusunuyorsunuz, sizler de ister miydiniz? yapsak mi? aftermath: fotograflardaki kirmizili hatun viki evet. biz kaanla hatunu gorunce kendimizi unutmusuz fotograf cekmekten toplantiyi anlamadik. ama en cok ben cektim. en super fotolar benim alette arkadaslar, biraz bekleticem. zoque: benım makınedekıler artık eylul ortasına hazır olacak. görüsmek üzere ![]() cihangir & cem
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum |