Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#131 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Çarşamba dedim ama sizi daha fazla bekletmek istemedim!
Şu anda bendeki fotoğraflar are uploading Toplam 14 resim var.. Aslında 15'ti ama se7ven'ın içtikten sonraki bir resmini yollamıyorum Ama diyim, server'ı kapatırlar falan sonra (isteyene cüzzi bi miktar karşılığı yollarım )Fotoğraflarda sarı sarı noktalar çıktı, sinir oldum! Sanırım film'in dandikliğinden oldu.. Resimlerden imagemap olayıyla, bildiklerimin web sitesine link verdim, gelemeyen ve tanışmamış olanlara yardımcı olmak için. Bu resimleri görünce iyice kıskanıcaklar gel(e)meyenler ![]()
|
|
|
#132 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Sonunda resimler hazır..
|
|
|
#133 (permalink) |
|
|
tesekkürler
ilk olarak üsenmeyip'de bulusmaya gelen ve hazirliklarda yardimci olan herkese cok tesekkür etmek istiyorum.
neyazikki almanyada oldugumdan bulusmaya gelemedim ve buna cok üzgünüm. iyiki fotograflar cekmissiniz.... bize kalan sadece bu insallah seneye 3.toplantida orada olup sizlerle tanisma firsatini yakalayabilirim.. herkese buradan selamlar |
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
digimon
nerde benım dıger fotom . gunes gozlugude vardı uff cok kotu cıkmısım ya . böööö
|
|
|
#139 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
birazcık gecikmeyle toplantıya katıldık kerem'le(tosuba) ama o da ne! yoklama alınmaya başlamış. tabi hemen elimizi yıkayıp sınıfa katıldık
![]() yorgun olsam da çok eğlendim, ankara temsilcisi olmanın gururunu taşıyodum ama haftaya ben de bir Istanbul'lu olarak anılmaya başlayacağım ![]() herkese ayrı ayrı teşekkürler, görüşmek dileğiyle
|
|
|
#140 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ufak bir sorun ?
Arkadaşlar ben zoque'ye fazla girmediğim için haberim olmadı toplantıdan ve gelemediğme çok üzüldüm
![]() Gelelim soruna toplantıya gelemedim bari resimleri göreyim dedim ve 40 resimlik zip dosyasını indirdim , ve ne görim 40 resmin 35 inde aynı bayan ![]() Ya yokmu şöyle toplu çekilmiş herkesin üzerinde isimleri, yazan bir albüm ? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi |