Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#141 (permalink) |
|
aslında toplantı zamanı çok ters zamana geldi bencemesela üniverstelerin kayıt zamanlarına denk gelseydi yani eylüle falan katılım biraz daha artardı sanırım 1 kişi artacağı kesindi
çok mu bencilce oldu ne neyse fotoğraflarla avunalım bizde hı tisortleri bizde temin edebilirmiyiz? |
|
|
|
|
|
|
#142 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Alıntı:
bana güven 35 resimde benim olmamdan çok daha iyi vikinin olması... hem sabredip aftermath'teki resimleri bekleyin.
|
|
|
|
#144 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
1. Benim yolladığım resimlerde viki az çıkmış. Toplu resimler de bulunmakta.
2. Elimdeki bir resim dışındaki bütün resimler bunlar , senin başka resmin yok zoltix malesef ... (yanınlanmamış resim de, se7ven'ın (alkol etkisiyle ) kameraya bir el işareti ( )yaptığı resim; söylediğim gibi, cüzzi bi miktar karşılığı yollayabilirim!!)
|
|
|
#146 (permalink) |
|
Yer: Freising DE
|
Boyle ickili yapilan toplantilar ilgi alanimin disinda ayrica toplantinin icerigi hakkinda pek bir bilgi verilmedigi icin bence siradan bir piknik toplantisini andiriyor. Cunku yazilan yazilardan anladigim kadariyla sunun elbisesi bir harikaydi, bu soyle bir giris yapti , ay ben ne cirkin cikmisim
, Su kafayi dagitti elinden zor aldik biralari felan .Sahi ne yaptiniz bu toplantida ileriye yönelik bu konularada deginseniz biraz derim. Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum. Gelmedigim halde bu tur toplantilari yazimlada olsa protesto ediyorum. Saygilar sunarim |
|
|
|
|
|
#148 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#149 (permalink) |
|
|
Üzgünüm...
İzmit'e bügün döndüm.Hemen foruma baktım ama gec kalmışım
Ya Orkun[DigiMaN] neden haber vermedin gelmek istiyordum ben ya... Neyse bi sonraki kısmet olur işallah... Neden gittiğin yerde bakmadın foruma diyecek olanlara soylıyım...: Kaldığım yer dağbaşıydı.İnternet falan olmadığı gibi sadece TRT çekiyordu ![]() Neyse resimleri görünce dahada çıldırdım ya keşke gelebilseydim...
|
|
|
#150 (permalink) |
|
|
Olum, ben niye seni arıyıp duruyodum "nerdesin?" diye ?! Eğer İzmit'teysen çağırıcaktım ama olmayınca, boşuna durumu anlatıp seni üzmiyim dedim..
Zaten bahsettim senden toplantıda, "şimdi fındık topluyodur" diye ---------------------->>>>> -->Toplantı zannedildiği gibi içip dağıtılan bir ortam olmadı, aksine gayet nezih bir şekilde geçti. -->O anlatılanlar sadece muhabbet olsun diye abartıldı. -->Son fotoğraf tamamen poz! (eminim gıcık olmuş olanlar vardır diye belirtiyim dedim.) -->Toplantı amaca uygundu; topluluğun geleceği ve daha sonra neler yapılabileceği de tartışıldı. Diğer masalarda ve ben gittikten sonra neler konuşulduğunu da bilemiyorum, ama eminim çok faydalı olmuştur onlara da. Tanışma olayı zaten malum.. -->Eğlenmek de; faydalı bir eylemdir, insanı rahatlatır, mutlu eder; bu da ruh hastası olmayı engeller.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi |