Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
İçeli güzelleşelim...
Barda toplanmak istiyorsanız ortamı daha elverişli hale getirebilirim. Zorlayarak fiyatları kırabilir oturma planı ayarlatabilirim. Ama öncelikle kişi sayısı, tarih ve saat belirlenmeli. Ayrıca play list çıkarabiliriz... Bu arada barların 2'si de bizim sonradan hede ve hödesel davranışlar olmasın. Bar konusunda anlaşırsak başka barlara da el atabilirim. KaptanHayal istersen sana da bir bilet ayarlayabilirim (Marijuana Airways)
![]() |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
TAKSİM benim mekan arkadaslar toplantı olayını bugun gordum nezaman hangi gun olacak saat kac gibi olur ona gore ben bi yerler ayarlayabilirim. Teras kat var bar var bildigim..
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
yer olayini biz ayarlayacagiz. fakat mesaj ekleyen arkadaslar gelip gelmeyeceklerini kesin bir sekilde belirtsinler bu arada
![]()
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
ç0k iyi...
Aslında çok güzel fikir bu toplantı olayı,Benden gelmek isterim ama 25 ağust. yani ben 2 gün sonra ne yapıcağımı bilmiyorum.Birde bar olmasın abi 16 yaşındayız almazlar falan
![]() . Aslında c.ertesi günü belki laylaylom da konser wardır ama tanıdık grup yoktur,ordada buluşabilirdik.Herneyse şu anlık ben gelmeye çalışacağım zaten yer falan 2-3 gun içerisinde belli olur herhalde .
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
bence bar olayı biraz sorun olabilir gerçekten ...
yaş meselesi ama barı kapatırsak bir sorun olmaz bu iyi fikir barı kapatalım ![]()
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
arkadaslar konuyu fazla dagitmayalim, bulusma icin bir mekan araniyor. sanki oraya sarhos olmak icin gidip sonra istiklal caddesinde naralar atacak bir grup havasi yiyecegiz birazdan
![]() volkan bu bahsettigin barlarda masalari birlestirme sansimiz var mi? ( örnegin yuvarlak masalarda belki problem olabilir) birbirimize ne kadar yakin oturabilirsek o kadar iyi olur.
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Masalar uzar gider ben söylerim deyu!
Masalar birleştirilebilir 2 tip masa var. Dikdörtgen (bkz tüm iç açıları 90 olan geometrik şekil) masaları birleştirebiliriz. Ayrıca toplantı gündüz olursa yaş sorun olmaz. Sarhoş olmaya değil tanışmaya gidiyoruz bu da unutulmamalı.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!