Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#41 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Otele gerek yok, hep beraber sabahlarız; ben de İzmit'e dönebilirim belki sabah.
Dönmesem de sabahlarım yani, sorun değil. Alışığız taksim gecelerinden ![]()
|
|
|
#43 (permalink) |
|
kaptanhayal güzel fikir fakat ön hazırlık için pek bir zamanımız yok ne yazık kı. olmazsa bu toplantı bır sonrakılerde neler yapabılecegımıze daır konusuruz. dıger yönetıcı arkadaslar konu ıle ılglı neler düsünüyorlar bilemıyorum ama.
// tr klavye ıle daha fazla yazamayacagım.
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Palyaço'da olacak, peki saat ne zaman belli olacak? Direk palyaço'ya mı gireceğiz, yoksa takılıcak mıyız başka yerlerde?
Artık yer konusunda fikir vermenin anlamı yok, başka konulara karar vermeye çalışalım. Mesela: birbirimizi nasıl tanıycaz? Herkes kartvizit büyüklüğünde bir kağıda nick'ini yazıp göğsüne iliştirsin derim ben; ama komik mi olur acaba? Bence önemli bir sorun bu tanışma olayı..Hem buluştuktan sonra da, kimin kim olduğunu nasıl bilicez (ya da aklımızda tutucaz) ?? Bu kağıtlar her açıdan faydalı olur gibime geliyor.
|
|
|
#50 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
![]() Okadar kişinin içerisinde koskocaman Z o l t i X yazacak göğsümde Heralde en kolay ben tanınacam . Buluşmadaki en küçük şahıs benim ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa scri |