Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#63 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ayrıca...
küçük harf yazılması konusuna katılıyorum..
ayrıca... 2 erken değil mi? [tabi eğer bahsedilen 2, 14:00 ise ] hem o saatte içilmeye başlanmaz, hem de ben çalışıyor oluyorum o saatte. becerebilirsem [=ayarlayabilirsem] dijital fotoğraj makinası getireceğim. ne yazık ki flash belleği 30 kareye yetiyor. ama birileri laptop [=usb çıkışlı] getirirse harddiski doldurana kadar fotoğraf çekeriz ![]()
|
|
|
#64 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Akıldan geçen saatin 2 olmasının nedeni gündüz gözüyle kimin kim olduğunu görebilmek açısından düşünüldü:P
İçki ve zilzurna modunun sabaha kadar devam etmesi ayrı bir zoque.com geleneği olacak ![]() Bu arada ben de geleceğim, vallahi! |
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
|
Zoque 2. Geleneksel Toplantısı BASINDA...
Merhabalar...
25.08.2001 saat 14:00'da yapılacak olan toplantıya basın mensupları gelecektir. Toplantı günü katılımcılar ile röportaj yapılıcak ve güne dair enstantaneler alınacaktır. Durum o ki bayramlıklarınızı giyip gelin Bu arada barda yaş ve kıyafet sorunu yok. Ayrıca ortamın dengelenmesi ve bayan forum üyelerinin yanlız kalmaması için kız arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Tecrübeler gösterir ki bu tip toplantı katılımları kuruyemiş tadında olmaktadır. Karışık kuruyemişi oluşturanlar içinde nedense çam fıstığı rolü bayanlarda kalmaktadır... |
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
|
İllaki...
İllaki söylettireceksiniz... Toplantı geleneksel olduğu gibi ayrıca yöresel
Tüm tatil beldeleri ve turizm mekanlarında devam edecek... Ayrca katılıma katkı için metni arkadaşlarınıza iletiniz...Zoque 2. Geleneksel İnternet ve İnternet Teknolojileri Toplantısı Merhabalar... Bu yıl 2. si düzenlenen geleneksel 25.08.2001 Zoque 2. Geleneksel İnternet ve İnternet Teknolojileri Toplantısı'na internet , bilgisayar ve bileşenlerine gönül vermiş olan herkes davetlidir. Saat 14:00'da yapılacak olan toplantıya basın mensupları davetlidir. Toplantı günü katılımcılar ile röportaj yapılacak ve güne dair enstantaneler alınacaktır. Günümüz interneti, grafik programları ve uygulamaların konuşulacağı toplantıya yurt dışı ve farklı illerden katılımcılar gelecektir. İyi çalışmalar, Volkan YILMAZ www.bouncuk.com Yer: Palyaço Cafe-Bar İmam Adnan Sok. Taksim İstanbul (İstiklal Cad. Vakkoroma karşı sokağı Leman Kültür'den 10 mt aşağıda) NOT: Giriş ücretsizdir... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop< |