Zoque.Forum
»
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#71 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Türkiye
|
yarın saat ikide işten çıkabileceğimi ve Maslak'tan Taxim'e geleceğimi gözönünde bulundurduğumda toplantıya gecikmem sözkonusu. uzatın biraz aktiviteleri de yetişebileyim.
geçen seneki gibi zoque toplantı yüzsüzü seçilmek (geleceğim deyipte gidemediğim için) istemiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ben geliyorum! (yanlış anlamayın
)Mavi NASA t-shirt'üyle gelicem sanırım Saat ikide görüşürüz..
|
|
|
#74 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
buluşma için taa yazlıktan İstanbul'a geldim işallah aksilik çıkmaz . yarın görüşmek üzere .
|
|
|
#75 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
kavga etmeden oturun kardeş kardeş konuşun
üstünüzü başınızı kirletmeyin. hepinize sevgiler ![]()
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Arkadaşlar, İstanbul'da olmanın kıymetini bilin, ben saat 2'de Taksim'de olmak için 10 buçuktaki trene yetişicem
Yolda bi kaza bela olmazsa 5 saat sonra görüşürüz...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik |