Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » 2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı - IST

Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 14.08.2001   #1 (permalink)
Loco

Loco's Avatar

Yer: Istanbul
2. geleneksel (!) Zoque Forum Toplantısı

Arkadaşlar, 25 Ağustos cumartesi günü, cihangirin de katılacağı 2. geleneksel zoque forum toplantısı 'na (bi kere yaptık ikincisini yapınca geleneksel oluo tabi ) hepinizi bekliyoruz. Mekan şu anda kesin değil, katılıma göre optimal bir yer seçilecek.

Gelmek isteyenler ve sorusu olanlar buraya yazabilecekleri gibi, kaan@d0bermann.com'dan da bana ulaşabilirler.

Kaan

p.s. lütfen geleceğiniz kesin olmadan "ben gelicem" demeyin, sonra organizatörlerimiz mağdur oluolar.. geçen sefer malina olmasaydı biz hala o otelde komilik yapıoduk
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 14.08.2001   #2 (permalink)
[GÓGÒ]¹º¬»

Yer: istanbul /// TR »
öncelikle böyle bir buluşmayı duyunca bayaa sevindim açıkcası ...

geliyorum demeden önce birkaç sorum olacak ...

- yanımızda arkadaşımızla gelebilirmiyis yani kaç kişi gelecez ... bunu kime bildirces ...

- yer olarak kesin bir yer ne zaman belli olur ...

- davetiyemiz falan mı olacak ( ücret falan var mı ? )

saygılar...
[GÓGÒ]¹º¬» şu an çevrimdışı  
del.icio.us'a kaydet!Technorati'ye kaydet!Furl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 14.08.2001   #3 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
tek kisiden bahsediyor olduguna göre herhalde bir problem olmaz. tabii toplantinin ilk etapta amaci forum üyelerinin birbirleriyle tanismasi, bu yüzden forum ile ilgilenen ne kadar cok insan gelirse o kadar iyi olur

yer olarak taksim düsünülüyor. gelecek kisi sayisina göre bir mekan secmeye calisacagiz. ilk toplanti 16 kisiden olusuyordu, herhalde bu sefer daha fazla olacagiz en azindan 8-9 forum yöneticisi olacak orada.

ücret konusuna gelince mekana bagli. ilk toplanti bir otelde gerceklestigi icin galiba bir ücret söz konusuydu. kisi sayisi belli olsun, yer secilsin burada bildirecegiz.
cihangir şu an çevrimdışı  
del.icio.us'a kaydet!Technorati'ye kaydet!Furl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 14.08.2001   #4 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

toplantiya katilacak kisiler

ben
aftermath
loco
scott
malina
blackinwhite
stalker
seher
blur
rennie
NnSnMs
x-daemon
kaptan hayal + 2 arkadasi
oguzhanguzel
snop
[GÓGÒ]¹º¬» + 1 arkadasi
supx
cemshid
predator
zolti[x]
shogun

birkac forum yöneticisine daha ulasamadik, gelecegi kesinlesen üyelere de burada yer verecegiz.
Old 14.08.2001   #5 (permalink)
KaptanHayal

Biraraya gelmek iyi fikir. Ve lakin, biraraya gelmemizin vesilesi ne olacak? İzlediğim kadarıyla, bu tür toplantılarda, (Eğer alternatif denilen türündense) bir-iki büyük ekran oluyor, katılanlar filmlerini vs. gösteriyorlar. Belki bazen bir yarışma oluyor vs..

Yok eğer toplantı alternatif değil de, için içine ticari siteler-kurumlar vs. de katılmışsa, workshop yaparak, 'Flash 5 tasarım','Flash 5 Action Script' gibi konuları tartışıyorlar, ortaya çalışma notları çıkıyor falan.

Bizim olayımız nedir?

Ama her durumda, Zoque'a, bu toplantı nedeniyle teşekkürler!

www.hayalperdesi.com
KaptanHayal şu an çevrimdışı  
Old 14.08.2001   #6 (permalink)
KMC

KMC's Avatar

Yer: Sakarya | İstanbul
Arkadaşlar evet aslında ekonomik krizin etkili olduğu şu sıralar para konusu bence en belirleyici unsurlardan birsi sanırım. Aslında bir de bulup bir aktivitede bulunsa yani iyi olur. En azında toplantı bir tanışma toplantısı mı o bile belii değil gibi sadece toplanacağız mı yani?
KMC şu an çevrimdışı  
Old 14.08.2001   #7 (permalink)
volkan yılmaz

Yer: istanbul
Alternatif mekan

Merhabalar!

İlk toplantı (Euro plaza) dan sonra mekanın Taksime kayıyor olması çok daha hoş. Taksim'de toplanmak için çift alternatifli mekan sunabilirim.

1. Palyaço
2. Bar Code

Her ikisi de birer bar ama ortam çok iyi. Aralarında ki fark birinin toplantı (palyaço) diğerinin kaynaşmaya (bar code) uygun olması. Şu an fiyatlar
bira 1 milyon (bar code)
bira 1,5 milyon (palyaço) alkollü tüm içeceklerin yanısıra alkolsüz içeceklerde bulunmakta. Bu fiyatlar üzerinden indirim yaptırabilirim. Dediğim gibi ortamlar toplanmak için ideal üstelik toplantı gündüz olursa mükemmel. Giriş ücretsiz isteyenler yanında içecek getirebilir Bu arada gelenler listesine beni eklemediği için cihangir'i taşlıtarla'da toplantıya bekliyorum )
Old 14.08.2001   #8 (permalink)
ScottJr

ScottJr's Avatar

Yer: Istanbul-Turkey
Selamlar,

İlk zoque toplantısı ortak bir projeyi ortaya dökebilmek amacıyla gerçekleşti Taksim Euro Plaza Hotel'de.

Amacı açısından biraz fiyasko olsa da hedefine ulaşan bir toplantı oldu. Bu sefer ki toplantının amacı bir proje bahsi değil tanışma söz konusu olduğundan grup toplanışının Volkan'ın bahsettiği gibi bir bar veya cafe'de olması görüşündeyim.

Bar Code taraftarıyım

» Monofactor -Journal | Showcase | » DevArt Gallery
ScottJr şu an çevrimdışı  
Old 14.08.2001   #9 (permalink)
KaptanHayal

Toplantının ikinci perdesini bir barda açma fikrini destekliyorum.
Praystation.com'un Londra'da düzenlediği Flash Festival'i, direkt olarak bir barda yapılmıştı örneğin. (Sitede epey ayrıntı vardı, hala duruyor mu bilmiyorum)

New Media Underground Festival'in sitesinde de (www.nmuf.org) bu işlerin nasıl düzenlendiğine dair epey ayrıntı var. İleride bu festivalle işbirliği bile yapılabilir. (Şimdi böyle fikir üretiyorum da, toplantının düzenlendiği gün istanbul dışında olma durumumuz var, gelemezsek harbiden kusura kalmaya..)
------------

Not: Bu arada, www.bouncuk.com'u daha önce görmemiştim. Tıkladım ve koptum! .. Helal!
KaptanHayal şu an çevrimdışı  
Old 14.08.2001   #10 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

aslinda 2 toplantimiz olacak. birisi forum yöneticileri olarak kendi aramizda ikincisi ile forum üyeleri ile. belki ileride bu bahsedilen workshop tarzi organizasyonlar da olabilir ama bu toplantinin amaci tanismak olacak. tabii yapilacak bu 2 bulusmada ileriye dönük bir takim kararlar da verilir herhalde.

volkan, pier loti'de taslitarli zirvesini ikimiz gerceklestiririz artik

barda toplanmak... iyi fikir
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler
ist , toplantisi , forum , zoque , geleneksel

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com Yenibiristihdam.com

Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java