|
|
#91 (permalink) |
|
Katılıyorum malina , Katılımın yoğun olduğu bir organizasyonu düzenleyebilmek ve yürütebilmek oldukça zordur. Bunun için biz katılımcıların da bu noktayı dikkate alarak oraya gitmemiz gerekir, diye düşünüyorum. ... ki çoğu zaman bilgi ve fikir paylaşımı eğlenmekten çok daha kalıcı ve zevk vericidir.(ayrıca eğlenmeyeceğimizi belirtmiyorum tam aksine oldukça eğlenceli geçecek gibi geliyor bana "-Amiin-") Tabiiki bunlar sadece benim fikirlerim. Aksi varsa, saygılarımla ... ![]() Not: Başlangıç noktası veya yol üstü lokantası BAKIRKÖY de olanlar; bir dolmuş dolusu arızalı için dolmuşun dolmasına çok az kaldı koltuklar tükenmeden yerinizi ayırtın
|
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
ben geliyorum.
|
|
|
#93 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#94 (permalink) |
|
|
zoque lütfen beni siliver listeden :(
ne yazıkki katılamayacağım toplantıya.bugün antrenmanda cumartesi saat 3.00'te yarış olduğunu öğrendim.çok isterdim gerçekten katılmak toplantıya ama şans işte birşey çıkmasa şaşardım zaten
ooof of
|
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
|
Buluşma Mekan Bilgileri
tam olarak adresı:
mıhrımah sultan ıstıklal cad. kumbaracı yokusu no. 145 beyoglu -tünel taksımden gelecekler rus konsoloslugundan sonra sola sapan ılk sokaga, tünelden geleceklerse ısvec konsoloslugundan sonrakı ılk sokaga saga sapmaları gerekıyor. ıstıklalden girince 20 mt aşağıda sağ tarafta kalıyor. Tarih: 21 Eylül Cumartesi Saat 13:00
|
|
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bakınız: Komedi filmleri festivali var biliyorsunuz, seanslarda ücretsiz zannederim alman kültür merkezi,fransız kültür merkezi ve beyoğlu sinemasında gösterimleri 20.Eylül de başlıyor, meşhur Monthy Python'un filmlerini görme şansımızda olacak.
http://members.tripod.com/tursak/program.htm program burada, özetlerde http://members.tripod.com/tursak/ozet.htm burada Etkinliğin bir yerine sıkıştırılabilir; güzel olur.
life is better without braces Mesaj stalker tarafından 20.09.2002 (10:11) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Hay Allah.... Olamayacağım aranızda ....
Ankara'da Ankaralılar neden boş duruyor... Bütün ZOQUE&Bildirgeç tayfasına iyi eğlenceler.
|
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Eee gün kaldı. Ben yarın Pendikten 10:00 da ki bir çift katlı ile gelmeyi planlıyorum.
Anadolu yakasında buluşacağımız arkadaşlar 12:00 de Kadıköyde olmak uygun olur herhalde. Orta Kapıyı bulmak zor olacak herhalde bir çoğumuz otobüsle geleceğine göre son otobüs duraklarında (migros karşısı) veya Haydarpaşa vapur iskelesinde de de buluşabiliriz.... Hem buradan vapur oradan da tünelden mekana doğru ilerlenebilir. Anadoludan diğer arkadaşlar da yazaesa sevinirim. Bu arada beni cep tel : 0542 762 64 91 dolayısıyla yolda birbirimize ulaşmak için kullanabiliriz. Email : p13@designersvault.com
|
|
|
#100 (permalink) |
|
|
Kadıköy'den Karaköy'e 12.00 ya da 12.20 vapuruna binebiliriz.
İskele girişinde buluşulabilir. Gürültücü, coşkulu bir grup weleti farketmem zor olmasa gerek )Ne diyorsunuz? |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site |