|
|
#111 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Hepimiz bayağı yorgunuz ve bugün pazar ![]() Çok güzel geçti detayları fotoğraflardan görürsünüz...
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
gelemedim.
özür. ./ mazeretim var...
|
|
|
#115 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Toplantı güzel geçti yaklaşık 50 kişi felandık. Bir ara herkez ismini ve nickini kağıda yazıldı ve yoklama yapıldı. Hoşuma giden şey aynı kafadan kişilerin bir arada bulunmasıydı muhabbetlere kimse yabancı kalmıyordu.Yemek yedik nargile içtik bira devirdik felan. En önemlisi yeni kişiler tanımaktı.
Not : Toplantı cumartesiydi ben pazar günü istiklalde gezinirken arkadaşlarla toplantı mekanına tekrar gittim (hoşuma gitti bahçeli felan) ana bi baktım bizim big boss (zoque) orada yolumu bulamadı ne ![]() Bir Not Daha : Yahu Biraya bu kadar su katılırmı ? Fotoğrafları bende merakla bekliyorum..
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Sakarya
|
aslında bu forum toplantılarını daha sık yapmak mümkün olabilir bence...
Çünkü bir anda 50 kişiyle tanışmak zor oluyor ![]() beşerli gruplar halinde 10 toplantıya bölerek filan ![]() ne biliyim... güzeldi yani. toplamda iyiydi... tanıştığııza memnun oldum.
|
|
|
#117 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Oh be, sonunda bir yazı gönderebildim, 2 gündür uğraşıyorum
)http://www.yasamdersleri.com/album.asp?album=14 Burada bir kaç resim var, diğerleri için daha bekleyeceksiniz gibi görünüyor ... Mesaj malina tarafından 23.09.2002 (18:56) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#118 (permalink) |
|
Toplantı benim için yarı aktif geçmiş olsa bile (1-2 kişi haricinde kimseyi tanımıyor olmak ve o kadar insanın hepsi <--50'yi aşkındır herhalde--> ile muhabbet fırsatımın olmaması + biraz çekingen olmam sebebi ile) kimlerle yazışıyor olduğumu öğrenme duygusu gerçekten beni oldukça tatmin etti.
Bu tür toplantıların zaman aralıklarının daraltılması fikrine katılıyorum. Ancak 5'erli gruplar halinde değilde, aynı şekilde toplanılması olayın kaynaşma yönünü dahada geliştirir diye düşünüyorum. Şahsen 4. toplantıyı (benim için 2.) şimdiden bekler oldum. Seneye benim için 2 olasılık olacak; toplantı günü, ya askerdeyim, ya da orada...
|
|
|
|
#119 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
aslında herkes farkında mı bilmiom ama her toplantıda biraz daha kitle çoğalıyo we grupsal kopmalar da meydana geliyor. ben o 3-4 saat içinde kaç masaya zıpladığımı hatırlamıom. açıkçası yetmedi de. hayır onu geç 50 kişinin 20sini tanıyosam diğer 30unun 10uyla tanışabildim. psikopata bağlayıp bu tip bişeyi festival haline dökmek lazım gibi bişey geçiyo aklımdan bi dahaki seferki organizasyon için. öle aklıma geldi pırtladım buraya fikir yani...
wolkanın benim içimdeki pijamayı göstermeye kasarken kendininkini de kapamasının sebebi bacak kıllarının sarı olmasıdır . en son konuşmamızda da onla beraber şunu düşündük, o 50 kişi içinde kaç kişi paçalı don, kaç kişi pijama giyiyio aceba diye kastık; bi sonuç çıkaramadık...Organizasyon mewzusunu minikleştirerek kendi aramızda zirvecikler de yapabiliriz, zira beni zirwelerdeki kitle yoğunluğundan dolayı bireysel diyaloglar kesmiyo. |
|
|
|
|
|
#120 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Sakarya
|
aslında forum toplantılarının belki;
bir konu üzerinde dönmesi hoş olabilir. yani tanışma merkezli konuşmalr olur. Herkes kendinden bahsedebilir. yapılabilecek ortak hareketler belirlenir? yeni oluşumlar-olayların temelleri atılabilir. yani düşünsenize, forumdan toplantısından -zirvesinden- geri dödüğünüzde, yeni fikirler, yeni açılımlar var elimizde... faydanın arttırılması açısından beyin fırtınası yapıyorum sadece... sonuçta bilemiyorum yani
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son |