|
|
#121 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
ilk yaptığımız toplantının temel amacı buydu. yani birlikte neler yapılabilir. gerçi o kadar clubber we relax giymiş adamın yanında ben neyle karşılaşıcağımı bilmediğim için ansuk gibi takım elbise giymiştim. gereği yokmuş meğer. gerçi bi hotelin toplantı odasında ne kadar laubali olunabilir o da ayrı bi konu. Neyse, diceğim şudur ki; bizim zirwelerin ana hedefi tanışıp kaynaşma mewzusu olduğu için ortak dilek, hedef ve projeler farklı başlıklar altında organizasyon haline dökülebilir. |
|
|
|
|
|
#123 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
her ne kadar son dakikada cikan saglik problemim nedeniyle gelemesem de aftermath i ilk goren kisi olarak teselli buluyorum, baska zaman tekrar gorusuruz.. o kadar yolu geldik yaw..
|
|
|
#125 (permalink) |
|
cok güzel gecti, zaman ayirip gelen herkese cok tesekkür ederiz. gelemeyen arkadaslarla da artik bir dahaki sefer yeniden görüsürüz ya da tanisma imkani saglariz.
güney almanya'ya yolu düsen atsin bir mesaj, burada da bulusabiliriz ![]() yansima resimleri göndermis, harika cikmislar. bugün onlari nete atip adresi buradan yazacagim. benim cektiklerim resimlerin daha tab edilmesi gerekiyor. daha cem ve f205 in cektigi resimler de var...
|
|
|
|
#126 (permalink) |
|
yansima'nin gönderdigi fotograflar. 2 tane fotografa istek üzerine ne yazik ki yer vermedim. oysa oldukca da güzel pozlardi. yansima yeniden tesekkürler:
http://fotograf.zoque.net/categories.php?cat_id=22 u: user p: password yapim halinde olan bir calisma. sitede de bir takim eksiklikler vs. mevcut.
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
sagolasin, gönderdiklerinden 29 tanesine yine ayni adres altinda yer verdim
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
kim kimdir? ne nedir? fotoğraflara boş bir zamanında açıklama getitrirsen iyi olur. tanımadıklarımız çıkıyor arada
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!