»
3. geleneksel Forum & Bildirgec Toplantısı - ISTANBUL
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
pasam sen junior olarak yaş bakımı kastetdiysen, (mesajın devamını oku) kastetmediysen salla gitsin ![]() biz herhalde extra junior mı oluyoruz?
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Zoque sen beni de yaz oraya
Bir terslik çıkmazsa nihayet geleceğim.
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Anadolu yakası Pendikten hareket edeceğim ancak eğer gidişatı kadıköy vs. üzerinden yapılacak bir yer olursa bir yerlerde buluşabiliriz, yok eğer mecidiyeköyden olursa ben buradan çift katlı ile kaçarım
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Yer: {ist- levent}
|
Alıntı:
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben de gelmek çok istiyorum ama bakalım .
cmts antrenmanım olacak 10-11 gibi ordan çıkıp da kocaman bavulla gelirsem orada sorun yaşar mıyım acaba ? + forumlarda pek aktif birisi olmadığım için biraz çekiniyorum yani şu anda kimseyi tanımıyorum diyebilirim gerçi orada insanlar tanışacak ama ne bileyim işte ![]() + toplanılacak yere de bağlı gelip gelmemem yani çok duman altı yerlere gelemiyorum (sporcuyuz o kadar ) amma çok naz yaptım ha çok önemli bir kişiliğim ya
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Avrupa yakası tercihimdir. Anadolu da olur ama uzak olacağı için gelemeyebilirim. En iyisi tam ortada, boğazda yapmak toplantıyı.
Hem güzel mekanlar da var, boğaz manzaralı.İçkisiz bir yer olması fikrine katılıyorum ve toplantı yerini merakla bekliyorum.
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!