|
|
#43 (permalink) |
|
Bu arada izmir'den aftermath ile birlikte Cuma akşamı yola çıkıyoruz. Eğer başka gelecek arkadaşlar var ise aftermath ya da benimle iletişim kurabilirler. İzmir olarak hep beraber gider, ayrıca gelecekte İzmir'de de toplanalım diye lobimizi oluştururuz
www.graphixel.com Mesaj doubt tarafından 15.09.2002 (07:27) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
ben izmirdeyim ama okullar açiliyor malum zor olucak.
bu arada aklıma bişi geldi ; buluşmaya gelemeyenler için, buluşmadan fotolar çeksenizde bizde burada gelmiş gibi olsak ?
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
aslında kaçırılmıyacak bi fırsat ama cok ters bi zamanıma geldi,
universite kayıt muhabbetine bi sürü masraf ettik.ist'e gidiş gelişte baya tuzlu geldi bana. seneye artık... ama lobi olayını tuttum izmire bi toplantı şart...
|
|
|
#46 (permalink) |
|
Enokesk tabi ki foto çekilecek.
Bunlar önceki zirve fotoğrafları: 2001 zirve fotoğrafları çay & nergile toplantısı
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
bu senede yokuz
kactane yapildi tam emin degilim ama en sonki zirve resimlerine bakmistim netten cok guzel gecmis gelememistim bu senede gelemiyorum maalesef
ama artik bi sonrakine kesin katilirim. Orda olacak arkadaslara iyi eglenceler
|
|
|
|
|
|
#48 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
soul bi mesaj atmamışsın bi cevap yazmamaış sın olmuyo yani, daha demin makine bozuluyodu , akıllıca bi atraksiyon yapıp kurtardık hemen bi anda korktum zirve ile iletişimim kopacak diye neyseki kurtardım makineyi, ama bi ayağı çukurda çok yuklenmemek lazım.
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
!!!! Şok Şok Şok !!!!
Şimdi Buluşma Zamanı 21 Ekim mi? 21 Eylül mü? flyer da 21 eylül Banner da 21 ekim
İmdaaattt Ne Zaman ![]() 21 Ekimde Hakkaten Daha çok işime gelir.
//..! Çobanı iti ile öldüreceksin ki !..// //..! Jackie 's Groove !..// //..! Electroni C afe !..// Mesaj pasam tarafından 15.09.2002 (17:18) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!