|
|
#54 (permalink) | |
|
Yer: Sivas
|
Re: !!!! Şok Şok Şok !!!!
Alıntı:
Cumatertesiye gelen 21 eylül 21 ekim pazartesiye denk geliyor dolayısıyla 21 eylül ... flash bannerda basit bir hata yapılmış hepsi bu ... büyütmemek lazım |
|
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
banner'daki tarih yanlis yazilmis, yenisiyle degistirdim. bu arada banner icin vain'e tesekkürler
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Olllleeeey..... :))
Sonunda müdürü kafaya almayı başardım...
Zoque, beni de yaz listeye geliyorum.... (Not: Başlangıç noktası Bakırköy olanlar varsa beraber gidebiliriz)
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
"Kız arkadaşımla gelsem birşey olmaz di mi? Bunun garantisini verebilir misiniz?"
Ne gibi birşey olabilir ki?
|
|
|
|
#59 (permalink) | |
|
Alıntı:
zaten kiz arkadasiyla gelecek birkac kisi daha bulunuyor.
|
|
|
|
#60 (permalink) | |
|
Yer: {ist- levent}
|
Alıntı:
Bende Kız Arkadaşımla gelebilirim (Benimkinin Sağı Solu belli olmaz Bir rezarvasyon durumu varsa beni 1 sayın gelirse bir sandalye cekeriz.)
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi |