|
|
#83 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Eywallah atiLLa' da ekledik listeye...
Orta Kapıya herkes evet diyorsa; Orta Kapı şirin bir cafemiz. Mekanı ise hemen akmarın sahile değil diğer tarafa bakan çıkışından çıkınca sağdaki aradan girdiğinizde hemen ileride. Köşede giyecek felan satan bir mekan var renkli (roxy) hemen onun 2-3 dükkan üstü. Hem bekleyen arkadaşlar eziyet çekmeyip rahat rahat oturabilir. Hem iskeleye falan da yakın sayılır. Ardından da ekibi tamamlayıp mekana göre (ancak vapur en zevkli ulaşım aracı olur herhalde ) son mekana doğru Anadolu Tayfası olarak yola çıkarız derim...
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
haftasonunda bursa ya gitmem gerekiyordu, bu yüzden gelemeyecektim, turkticaret.net le gorüsecektik, 5 dk. önce telefonla aradılar, aybasında bursada turkticaret.net de ise baslıyorum, böylece bu haftasonu gitmeme gerek kalmadı, ben de geliyorum toplantıya
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
Yer: {ist- levent}
|
Alıntı:
hayırlı olsun
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
gelemiyorum demiştim ama durum değişti...
benide ekleyin listeyecuma akşamı aftermath ve bulent ince ile birlikte izmirden yola çıkıyorum...
|
|
|
#88 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
tamam iyi dersinde de ben bu mesaja kadıkoyden baktım iki arkadasımla çıkıp o dediğin yeri aradık bu alkım kitabevi var oraya arkamı verip gezdim baya fakat bulamadım. dediğin yer o sokakta mı yoksa başka bi yerde mi?
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Zoque Baba senden bir ricam olacak benim numarayı değiştirsen yani 31 beni pek açamadı
Bu arada Taksimde ise rekor deneme neden kalmıyor çünkü büyük ihtimalle Şişlide iş yerimde olacam. 79 tişördümü giyip geliyorum.
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Scottjr öncülüğünde yapılan ilk zoque toplantısı amaca en uygun olandı. Herkes, konuşanı dinleyebiliyordu.
Tamam sayımız çok değildi, bunun da etkisi var... Ama sayımız ne olursa olsun, insanların birbirini dinileyebileceği bir organizasyon yapılmalı... Daha sonra hep birlikte eğleneceğimiz başka bir yere geçebiliriz... Umarım bunu yazmak için geç kalmamışımdır )Anadolu yakası buluşması, toplantı yer ve saati belirlendikten sonra yapılacak gibi görünüyor. Vapur saatlerini öğrenip, buluşma saatini duyururuz. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun |