Zoque.Forum
»
3. geleneksel Forum & Bildirgec Toplantısı - ISTANBUL
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
3. geleneksel Forum & Bildirgec Toplantısı - ISTANBUL
![]() 21 Eylül cumartesi günü 3. geleneksel forum & bildirgec toplantısı 'na hepinizi bekliyoruz. Mekan & Saat: mihrimah sultan istiklal cad. kumbaracı yokusu no. 145 beyoglu -tünel taksımden gelecekler rus konsoloslugundan sonra sola sapan ılk sokaga, tünelden geleceklerse ısvec konsoloslugundan sonrakı ılk sokaga saga sapmaları gerekıyor. ıstıklalden girince 20 mt aşağıda sağ tarafta kalıyor. Tarih: 21 Eylül Cumartesi Saat 13:00 program: Tanısma, kaynasma, alısma, eglenme ve biraz da toplulugumuz hakkında konusma yapacagızdır, bilmeyenler için söyleyelim. Toplantı; önceki senelerdeki gibi aksamüstüne kadar sürecek ve sonrasında enerjisi kalanlarla eğlence aktiviteleri yapılacak (büyük ihtimalle). Bildirgec'te toplanti ile ilgili yazilanlari buradan takip edebilirsiniz. Gelmek isteyenler ve sorusu olanlar bu konu altina mesaj ekleyebilirler. katilim listesi: 1. zoque 2. aftermath 3. tosuba 4. ... 5. stalker 6. loco 7. vain 8. azil 9. volex 10. blackinwhite 11. cemshid 12. soul 13. deathpool 14. atlantis 15. atilla 16. scottJr 17. pixage 18. biker 19. troddler 20. pasam 21. ROMANSMAC 22. bülent ince 23. lostpixels 24,25. umarsiz +1 26. zetina 27. malina 28. rennie 29. blur 30. enemy 31. stNonStop 32. tragedy 33. hellfire 34. watandas 35. f205 36,37. supx +1 38,39. yansima +1 40. turkinterneti 41. absconder 42. hafif 43. se7en 44. maver 45. misery 46. coach 47. trouble 48. gama(shogun) 49. DesignSTRATEGY 50. emirhan izmir 51. retınalsin.com 52. sadun.com (nickleri hatırlamadıgımdan sadece site adreslerini yazıyorum) 53. anti-pop.com 54. freeSH p.s. lütfen geleceginiz kesin olmadan "gelecegim" demeyin ![]() zoque - aftermath ###################################### ###################################### ZIRVE FOTOGRAFLARI http://www.zoque.com/tr/fotograf/gal....php?cat_id=22 aftermath tarafindan cekilenler: http://www.bildirgec.org/gostertgec/....php?cat_id=14
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
beni oraya yazmayanlar utansın diyorum başka bişi demiyorum.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Nihayet ben de orada olacağım
![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Benide yazın listeye geliyorum
|
|
|
#6 (permalink) |
|
herhalde ögle vaktii bulusuruz. 12.00-13.00 civarinda. gerci bir takim bilgiler kesinlessin, tüm forum üyelerine e-posta da gönderecegiiz.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
yaw... neden pazar değilde, cumartesi...
![]() şimdilik kesin diyemiyorum, ama bu işin olabilmesi için müdüre sağlam bir rüşvet+yalakalık yapmam gerekecek gibi... ![]() allah bana kolaylık versin...
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik |