|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sql Ve Birçok Tablodan Veri Çekimi
Merhabalar, Sürekli yaşadığım SQL ile ilgili sorunlarıma bir tanesi daha eklendi : Elimde bir database ( Kayıtlar ) ve ismi rastgele oluşturulmuş ama tablo isimleri & alanları aynı olan bir sürü dataabse var ve bu databaselerin adları Kayıtlar.liste tablosunda yer alıyor. Benim istediğim döngü kurmadan kayıtlar db sindeki tablodan diğer databaselerin isimlerini almak ve o databaselerdeki bir tabloda bulunan verileri almak ( tablo isim ve alanları aynı sadece database adı farklı ) Bunu delphide yapacağımdan döngü kurmadan direk yapmak istiyorum ( database sayısı ~100 adet ve de artabilir ) Bunu nasıl yapabileceğim hakkında bir bilginiz varmı acaba ? Yardım ederseniz sevinirim. İyi Çalışmalar, Aydın "Denwer" Ü. Not : Database sunucusu olarak MySQL kullanmaktayım. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Hocam merhaba,
Sen diğer table ve field isimlerini almaktanmı ? yoksa table içeriğindeki dataları almaktan mı bahsediyorsun tam olarak anlayamadım. Biraz daha net ve örnekli bilgi verirsen sevinirim. Kolay gelsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
datalaeı almak istiyorum. kayıtlar.listeler tablosunda diğer databaselerin adlarını saklıyorum, buradan isimleri alıp diğer databaselerin hepsinden verileri almayı planlıyorum ( tek bir sorguda ).
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!