|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
hocam ne alakasızı yahu ![]() bugün bu iş böyle gitmez dedim ve SQL ile ilgili bir kaç koda baktım. Bu kodlarda dediğinin aynısını gördüm. Tam sorunu çözdüm demeye kalmadan sen yazmışsın. Eee tabiki o kadar tecrübeden sonra ben de olsam şıp diye yazarım. (Diğer yardım eden arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın. Zaten yöneticimiz olduğundan hemen belli oluyor. )Ancak sorunlar başımı bırakmıyor. Böyle tepeden inme çaylak bi halde çalışırsam olacağı bu tabiiki. ![]() Alıntı:
. Şimdiden yardım eden herkese çok ama çok teşekkürler.
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
yardımı geçen herkese sonsuz ve sonsuz teşekkürlerimi iletiyiroum. Gerçekten SQL'in içine girdikçe daha iyi öğreniyorum.sorun herhangi bir HTML kodu yazdırdıktan sonra cookie yollamamdan dolayı kaynaklanıyormuş.
Sizi ve zoque forum serverlerini biraz boşuna rahatsız ettiğim için çok ama çok özür diliyorum. Allha yardım eden herkesin tuttğunu altın etsin
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ya cok merak ediyorum acaba kim ceviriyor bu bilgisayar terimlerini turkceye. Hata mesajının kendisi zaten bir muamma... Once mesajı coz sonra hatanın kaynaklandıgı bolumu...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |