Zoque.Forum
»
mysqlda hata yardım
|
| Veritabanları MySQL , MSSQL, SQL, Access, Oracle |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: mysqlda hata yardım
CREATE TABLE `a` (`a1` INT (3) UNSIGNED DEFAULT '0') yazarsan daha iyi olur MySQL de söyle bir durum var tablo isimleri ile alan isimlerinin aynı olması durumunda problem çıkabiliyor bu 1. A diye field tanımlamışsın fakat a ne??? Bir int alanmı varchar mı text mi??? bunu belirtmediğin için hata veriyor buda 2.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
saol normal de onların hepsini yazdımda ornek olsun diye buraya oyle yazdım ama herşeyi yazdım gene aynı hata normal yapılmış database dosyası denedim gene aynı hata???
MySQL> create table 'a' ('a1' int unsigned not nulled); ERROR 1064: You have an error in your SQL syntax near ''a' ('a1' int unsigned no t nulled)' at line 1 MySQL> create table 'a' ('a1' int unsigned not nulled default '0' ); ERROR 1064: You have an error in your SQL syntax near ''a' ('a1' int unsigned no t nulled default '0' )' at line 1 MySQL> create table ´a´ (´a1´); ERROR 1064: You have an error in your SQL syntax near ')' at line 1 MySQL> |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Benim yazdığım kod çalışıyor açıcası. Sen şu nulled yazılanları bir düzelt ilk başta. Nulled diye bir kod yok hatırladığım kadarı ile artı MySQL exesinden mi giriyorsun bunları. Use komutu ile db seçtin mi???
C:\MySQL\bin>MySQL -u root Welcome to the MySQL monitor. Commands end with ; or \g. Your MySQL connection id is 6 to server version: 4.0.20a-nt Type 'help;' or '\h' for help. Type '\c' to clear the buffer. MySQL> use esem Database changed MySQL> CREATE TABLE `a` (`a1` INT (3) UNSIGNED DEFAULT '0') -> ; Query OK, 0 rows affected (0.17 sec) MySQL>
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
hepinize cok tesekkurler sorunu hallettim o nulled bi kere yanlış yazmısım denemelerimde null yazdım zatende o tırnak işaretinin yerine yanlış tırnak koymuşum ondan kaynaklanıyomus sorun ama phpmyadmin en guzeli
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
oscommerce posta yönetiminde u hatayı alıyorum
nasıl düzeltebilirim 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-20, 20' at line 1 select newsletters_id, title, length(content) as content_length, module, date_added, date_sent, status, locked from newsletters order by date_added desc limit -20, 20 |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!