|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
SQL Sorgusu Garipselliği
Arkadaşlar şimdi aşağıdaki gibi bir SQL sorgum var Kod:
Select "&_ "S.ScriptID,S.fldCatID,S.fldScriptName,S.fldScriptPath,S.fldContent,S.fldTestUrl,S.fldLang,S.fldComponent,S.fldPrice,S.fldStatus,"&_ "K.SCatID,K.fldCatName "&_ "From tblScript AS S "&_ "Inner Join tblScriptCategory As K On (S.fldCatID = K.SCatID) "&_ "Where S.ScriptID = "& ScriptID ama ASP ile yazdığım kodlarda çalıştığımda sadece bana fldContent alanına kadar yazdırıyor. diğerleri dolu olmasına rağmen vermiyor.. Nedeni nedir bunun. Yapmadığım şey kalmadı. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: SQL Sorgusu Garipselliği
Sorunu çözdüm.
fldContent alanından kaynaklanıyor.. Kod:
Select "&_ "S.ScriptID,S.fldCatID,S.fldScriptName,S.fldScriptPath,S.fldTestUrl,S.fldLang,S.fldComponent,S.fldPrice,S.fldStatus,S.fldContent AS Aciklama,"&_ "K.SCatID,K.fldCatName "&_ "From tblScript AS S "&_ "Inner Join tblScriptCategory As K On (S.fldCatID = K.SCatID) "&_ "Where S.ScriptID = "& ScriptID ve <% Aciklama = rsScript("Aciklama") Response.Write Aciklama %> yaptım çalışıyor yukarıdaki ASP kodunu öyle değilde <% Response.Write rsScript("Aciklama") %> yazınca yine boş değer dönüyordu ama şimdi sorun yok.. fakat yineden neden böyle bir aptallaık yaptığını anlayamadım.. başka tablolarımda da aynı isimde aynı türde alanlar var fakat hiç sorun yapmadılar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!