|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
elimde 2 tane onemli access veritabanlari var, bunlari MySQL'e cevirmek istiyorum mumkunse. bu islemi nasil yapabilirim? herhangi bir yazilim, yada uygulama varmi? cok onemli... tesekkurler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: .
|
Kaydettigin Access database ini MySQL ile import etmeyi denedinmi ?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Şunları yapabilirsin
Myacces dosyana ODBC kullanarakta bağlanabilirsin
Bunun için illede Mysqlleye çevirmen gerekmiyor ikincisi Acces Dosyanı bir yolunu bulup (bunu yapan bildiğim program yok ama bi araştırma yaparsan bulursun) sonra bunu dump edip yani text olarak SQL olarak çıktı alıp bunuda Mysqladmin gibi bi scriptçikle kolaylıkla yapabilirsin Kolay Gelsin Saygılarımla Süleyman Demirkeser |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
cevaplariniz icin tesekkurler.
odbc ile baglanti yapabilirim dogru, ama kiraladigim webserver uzerinde degil... dun gece saatlerce webi taradim . exportSQL isminde bir access makrosu buldum, bugun vaktim olursa deneyecegim..tekrar tesekkurler.. iyi calismalar..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: ACCESS 2 MYSQL
merhaba ben uzun zamandır Access2MySQL Sync programını kullanıyorum bknz http://www.dmsofttech.com/index.shtml
access2mysql veya mysql2access çok başarılı çeviriyor, istersen dataları da aktarıyor ama demo sürümünde max 5 kayıt alıyor, fazlası için lisans istiyor. tavsiyemdir
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!