|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
(') karakter sorunu
arkadaslar klavyede shift+2 ile oluşan ( ' ) karakteri gönderdıgım sorgudan db ye (') olarak degılde ('') olarak kaydedıyor yada hıc kaydetmıyor bunu nasıl cozebılırım yardımcı olabılırmısınız Tesekkurler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: (') karakter sorunu
sorgu ekranı nedir? dil? platform?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
mysql_real_escape_string() - http://uk.php.net/mysql_real_escape_string i kullanmaniz gerekiyor ek olarak SQL Injection diye forumda ve Google da aratirsaniz konuyu daha genis perspektifte anlamaniz kolaylasir.
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Arkadaşın mysql_real_escape_string() fonksiyonun ne anlama geldiğini anladıktan sonra, stripslashes() fonksiyonuna yönlenmesi gerekiyor.
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
, soruyu ikinci defa okuyunca.magic_quotes() bahsediliyor sanirim ki kendisi PHP5 ten once de vardi bildigim kadariyla hatta PHP 5.0 te default olarak kapali geliyor olmasi lazim. Benim tavsiyem strip_slashes() a gitmeden direk PHP.ini den magic_quotes() u iptal etmen. Ek olarak diger genel bir yontem once magic_quotes() un acip olup olmadigini kontrol etmen sonra da oan gore stripslashes dan gecirmen. Bu sayede her konfigurasyonda dogru calisacaktir.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!