Zoque.Forum
»
C / C++ ,php, Visual Basic ve mysql kaynak sorunu
|
| Veritabanları MySQL , MSSQL, SQL, Access, Oracle |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
C / C++ ,php, Visual Basic ve mysql kaynak sorunu
internet üzerinden istedgimiz bilgilere ualşamk ve onları amacımıza uygun bir şekilde kulanmak pekte zor birşey degil aslında.
tabi bunları yaparken başta ingilizce ve almanca olmak üzere bilidimiz her yabancı dili bizim için bir avantaj oluyor ve daha hızlı ve dogru kaynaklara ulaşmış oluyoruz. bunun yanında dünya genleinde sitelerin %85 gibi büyük bir oranının dili ingilizce olması ingilizce bilmeyen birinin hiçbir kaynaga saglıklı ve hızlı bir şekilde ulaşmasını pekte olanaklı kılmıyor. hele birde araştıracagımız veya öğrenmek istedigimiz konular teknik konularsa neredeyse imkansız gibi bir durum ortaya çıkıyor.ama yinede yılmadan bazı noktaları araştırmak ve kısıtlı koşıları kulanarak saglıklı kaynaklara ulaşmak süreklilik gerektiren bir ugraş gerektiriyor. bütün bunları belirtikten sonra başlığa uygun konuyu aktarmaya çalışayım. programlama dili olarak C / C++ ve veri tabanı olarak MySQL çok kulanılan programlama dileridir. ama ne yazıkki kaynak bulam noktası çok zorlu ve sıkıntılı oluyor. birçok dilde kitaplar yazılmış veya çevirilmiş olmasına ragmen bu kaynakların türkçe çevirisini bulamadım. sizden ricam elinizde C / C++ ,PHP, Visual Basic ve MySQL hakında tükçe kaynak kitaplar, e-book lar veya satın ala bilecegimiz kaliteli ve yeni başlayanlara uygun bir dil ve uslup kulanılarak hazırlanmış kaynakları paylaşmanız. saygılar not:kaynak dili türkçe olması önemle rica edilir.(ingilizceye yeni yeni başladım, pek bilmiyorum) |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!