|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
access bunu kaldırır mı?
günde yaklaşık 20.000tekil hiti olan bir siteyi yeniliyorum. access database kullanmaktayım. veri, kayıt, upadate işlemleri bu sitede yok deneceek kadar az. yani sırf sorgulamalar var. hep söylenen anlık 250 kişi sınırı kayıtlar için mi sorgulamalar için değildir herhalde. bu siteyi bu koşullarda access kaldırır mı sizce arkadaşlar |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: access bunu kaldırır mı?
Şöyle bir örnek vereyim. Bir arkadaşım benden hazır bir portal istemişti. forum, galeri, sohbet vb. özellikler olmasını istiyordu. Hostingi ASP idi. Bende ASP konusunda deneyimli olmadığım için bir ASP hazır portal olan maxwebportal kullanarak isteğine göre bir site hazırladım. site tabi ki veri tabanı olarak access kullanıyordu. site henüz elli üyeye ulaşmıştı ki sitenin nasıl kitlendiğini ifade etmeye kelimeler yetmez
Bunda site hostinginin ucuz olmasının etkiside vardı tabi. Eğer günde yirmi bin tekil hit söz konusu ise kesinlikle mssql ya da MySQL kullanmalısın. Access'in adından bile söz etmemek gerekir. Bunun askisinide söyleyen olacağınıda sanmıyorum zaten. Genel olarak herkesin fikirlerini bu yönde beyan edeceğinden eminim.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!