Zoque.Forum
»
Veritabanı olusturmak
|
| Veritabanları MySQL , MSSQL, SQL, Access, Oracle |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Veritabanı olusturmak
Merhaba arkadaslar...
öncellikle şunu belirteyim bu forumda gercekten bilen insanların olduğunu gördüm. bana yardımcı olacağınıza eminim.PHP ye yeni başladım sayılır.kendime ait bir sitem var,şuan için hazır script kullanmak istiyorum sitemde fakat oncelikle nasıl database olusturacagım ve bu hazır scripti nasıl sitemde yayinlayabilecigim.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Veritabanı olusturmak
@Leonidas yardım istemen gayet doğal ama bu durumda sana yardım edilemez. Öncelikle nasıl veritabanı ve hazır script kuracağını sormuşsun. Senin site yönetim paneli plesk mi yoksa cpanel mi? Kurmak istediğin hazır script ne tür bir script? Bu gibi şeyleri detaylı açıklamadıktan sonra soruna cevap vermek mümkün değil.
Ayrıca internette bir çok hazır script için türkçe destek siteleri oldukça fazla var. Zoque daha genel amaçlı bir forum. Çözüme ulaşmak için kullanmak istediğin hazır script ile ilgili destek veren sitelere yönelmen daha doğrudur.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
kontrol panelim plesk.hazır scpripten kastım mesale üye paneli.hazır uye paneli var elimde diyelim bunu nasıl siteme yukleyecem.apache ve MySQL pc imde kurulu.localde PHP leri çalıştırabiliyorum.xamp diye bir program kullanıyorum zaten.PHP myadmin den atılıyor diye duydum siteye fakat PHP myadminden cok bişey anlamadım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı: